QJMOTOR SRT 550 S και SX - Μείωση τιμής έως 500 ευρώ για την crossover μοτοσυκλέτα

Η ακριβότερη έκδοση SX τώρα πιο προσιτή από ότι ήταν πριν η S!
QJMOTOR SRT 550 S - Μείωση τιμής 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

20/3/2025

Η ελληνική αντιπροσωπεία της QJMOTOR, Γκοργκόλης Α.Ε., προχώρησε σε μείωση τιμών στις SRT 550 S και SX και τις έκανε έτσι ακόμη πιο προσιτές.

Οι αναμνήσεις είναι ακόμη νωπές από τη δοκιμή της QJMOTOR SRT 550 S (τεύχος #663) που μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ως μια crossover μοτοσυκλέτα με ιδιαίτερη προτίμηση στην άσφαλτο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ευχάριστο στη λειτουργία του μοτέρ και εξαιρετικό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού. 

Ωστόσο, η SRT 550 S κατάφερε -ευτυχώς- να ξεχωρίσει και στον νευραλγικό τομέα της συμπεριφοράς και αυτό το τελευταίο είναι που της δίνει έξτρα αξία και έκανε την ήδη πολύ καλή τιμή της, στα 5.595 ευρώ, ακόμη πιο δελεαστική.

QJMOTOR SRT 550 S - Μείωση τιμής 2025

Τώρα έρχεται η ελληνική αντιπροσωπεία να δώσει ακόμη υψηλότερο value for money στην εν σειρά δικύλινδρη SRT 550 των 48 ίππων μειώνοντας την τιμή κατά 400 ευρώ για την έκδοση S με τις χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών και κατά 500 ευρώ για την SX που έχει ακτινωτούς τροχούς και φέρει Metzeler ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Έτσι η τιμή για την SRT 550 S διαμορφώνεται πλέον στα 5.195 ευρώ και για την SX στα 5.495 ευρώ και αυτό κάνει την ακριβότερη έκδοση τώρα πιο προσιτή από ότι ήταν προηγουμένως η S.

Στάνταρ εξοπλισμός:
-Πλήρως Ρυθμιζόμενο Marzocchi USD Πιρούνι 41 χλστ.
-Ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ 
-Τιμόνι μεταβλητής διατομής 
-Ρυθμιζόμενες μανέτες 
-Προβολείς Full-Led με DRL 
-Προστατευτικά Κάγκελα 
-Χούφτες με μπάρες αλουμινίου 
-Προστατευτική Ποδιά Κινητήρα 
-Κεντρικό και πλαϊνό σταντ 
-Έγχρωμη TFT οθόνη επτά (7) ιντσών με συνδεσιμότητα (Bluetooth και Wi-Fi)
-Αισθητήρες πίεσης/θερμοκρασίας ελαστικών 
-Θερμαινόμενη σέλα 
-Θερμαινόμενα γκριπ 
-USB Θύρα Φόρτισης 

Να σημειωθεί ότι και οι δύο μοτοσυκλέτες προσφέρονται από την ελληνική αντιπροσωπεία με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης που τις συνοδεύει στα τέσσερα χρόνια. 

Royal Enfield – Αυξάνει την παραγωγή της κατά 500.000 μοτοσυκλέτες

Επένδυση εκατομμυρίων για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση, έχοντας ήδη ξεπεράσει το ορόσημο πώλησης ενός εκατομμυρίου μοτοσυκλετών
royal enfield factory
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/2/2026

Το Eicher Group, στο οποίο εντάσσεται η Royal Enfield, ανακοίνωσε την επέκταση του εργοστασίου της πόλης Cheyyar για να αυξήσει την παραγωγή σε 2 εκατομμύρια δίκυκλα ετησίως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επενδυθούν περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η μονάδα αυτή που βρίσκεται στην επαρχία Tamil Nadu να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα από 1,5 σε 2 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες ετησίως, καθώς ήδη λειτουργεί κοντά στο παραγωγικό του όριο.

Σύμφωνα με το εξαγγελθέν πλάνο, η κατασκευή της επέκτασης θα ξεκινήσει στις αρχές του οικονομικού έτους 2027 και προβλέπεται να ολοκληρωθεί περίπου έναν χρόνο αργότερα.

Η Royal Enfield έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις της τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας να υπερβεί το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου την περασμένη χρονιά. Για την ακρίβεια, το 2025 η ινδική εταιρεία πούλησε σε όλον τον κόσμο 1.071.809 μοτοσυκλέτες, εκ των οποίων οι 132.132 εξήχθησαν εκτός Ινδίας.

Παράλληλα, έχει ήδη φτιάξει μια νέα παραγωγική μονάδα στην Ταϊλάνδη και δη στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ με ικανότητα 30.000 μοτοσυκλετών τον χρόνο, ενώ ολοκληρώνει ένα ακόμη νέο εργοστάσιο στη Βραζιλία.

Η επέκταση της παραγωγικής της ικανότητας έρχεται σε μια περίοδο που η Royal Enfield έχει ήδη τρεις πλατφόρμες κινητήρων στην αγορά, τα μονοκύλινδρα 350 και 450, καθώς και τα δικύλινδρα 650, ενώ ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα γκάμα δικύλινδρων 750 και ταυτόχρονα ανοίγει και το μέτωπο των ηλεκτρικών με τα Flying Flea και Himalayan Electric.