QJMOTOR SRT 550 S και SX - Μείωση τιμής έως 500 ευρώ για την crossover μοτοσυκλέτα

Η ακριβότερη έκδοση SX τώρα πιο προσιτή από ότι ήταν πριν η S!
QJMOTOR SRT 550 S - Μείωση τιμής 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

20/3/2025

Η ελληνική αντιπροσωπεία της QJMOTOR, Γκοργκόλης Α.Ε., προχώρησε σε μείωση τιμών στις SRT 550 S και SX και τις έκανε έτσι ακόμη πιο προσιτές.

Οι αναμνήσεις είναι ακόμη νωπές από τη δοκιμή της QJMOTOR SRT 550 S (τεύχος #663) που μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ως μια crossover μοτοσυκλέτα με ιδιαίτερη προτίμηση στην άσφαλτο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ευχάριστο στη λειτουργία του μοτέρ και εξαιρετικό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού. 

Ωστόσο, η SRT 550 S κατάφερε -ευτυχώς- να ξεχωρίσει και στον νευραλγικό τομέα της συμπεριφοράς και αυτό το τελευταίο είναι που της δίνει έξτρα αξία και έκανε την ήδη πολύ καλή τιμή της, στα 5.595 ευρώ, ακόμη πιο δελεαστική.

QJMOTOR SRT 550 S - Μείωση τιμής 2025

Τώρα έρχεται η ελληνική αντιπροσωπεία να δώσει ακόμη υψηλότερο value for money στην εν σειρά δικύλινδρη SRT 550 των 48 ίππων μειώνοντας την τιμή κατά 400 ευρώ για την έκδοση S με τις χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών και κατά 500 ευρώ για την SX που έχει ακτινωτούς τροχούς και φέρει Metzeler ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Έτσι η τιμή για την SRT 550 S διαμορφώνεται πλέον στα 5.195 ευρώ και για την SX στα 5.495 ευρώ και αυτό κάνει την ακριβότερη έκδοση τώρα πιο προσιτή από ότι ήταν προηγουμένως η S.

Στάνταρ εξοπλισμός:
-Πλήρως Ρυθμιζόμενο Marzocchi USD Πιρούνι 41 χλστ.
-Ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ 
-Τιμόνι μεταβλητής διατομής 
-Ρυθμιζόμενες μανέτες 
-Προβολείς Full-Led με DRL 
-Προστατευτικά Κάγκελα 
-Χούφτες με μπάρες αλουμινίου 
-Προστατευτική Ποδιά Κινητήρα 
-Κεντρικό και πλαϊνό σταντ 
-Έγχρωμη TFT οθόνη επτά (7) ιντσών με συνδεσιμότητα (Bluetooth και Wi-Fi)
-Αισθητήρες πίεσης/θερμοκρασίας ελαστικών 
-Θερμαινόμενη σέλα 
-Θερμαινόμενα γκριπ 
-USB Θύρα Φόρτισης 

Να σημειωθεί ότι και οι δύο μοτοσυκλέτες προσφέρονται από την ελληνική αντιπροσωπεία με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης που τις συνοδεύει στα τέσσερα χρόνια. 

Γκοργκόλης Α.Ε.: 1η εταιρεία στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα για 16 σερί χρονιά

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE - Έχασε μόνο μία πρωτιά
Γκοργκόλης number one
13/1/2026

H Γκοργκόλης Α.Ε. κατάφερε για 16η σερί χρονιά να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις δικύκλου στην ελληνική αγορά με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα να φέρνουν την εταιρεία στην πρώτη θέση.

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE και τις δύο πρώτες από αυτές να έχουν δίκυκλα που ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες και την τσέπη του Έλληνα αναβάτη, η Γκοργκόλης A.E. ήταν η πρωταγωνίστρια εταιρεία και τη χρονιά που μας πέρασε στην εγχώρια αγορά έχοντας μόνο μία "απώλεια" αναφορικά με τις πρωτιές που κατέκτησε. Συγκεκριμένα σε επίπεδο εταιρείας η SYM, που ήταν επί σειρά ετών στην πρώτη θέση, έπεσε στη δεύτερη με τη Honda να παίρνει τα πρωτεία, κάτι που θα επισημοποιηθεί όταν θα έχουμε στα χέρια μας και τα επίσημα στοιχεία, αν και θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το 2025, η Γκοργκόλης Α.Ε. παρέμεινε στην 1η θέση στις ταξινομήσεις, με μερίδιο 31% και αυτό σημαίνει ότι σχεδόν ένα στα τρία δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που πωλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν από εταιρεία που αντιπροσωπεύει η Γκοργκόλης Α.Ε.

Η ελληνική εταιρεία πήρε την 1η θέση στη γενική κατάταξη, με διαφορά 10 μονάδων από τη δεύτερη, την 1η θέση στην κατηγορία των scooters, με διαφορά άνω των 16 μονάδων από τη δεύτερη, με τη SYM να παραμένει σταθερά 1η σε αυτήν την κατηγορία για 14η συνεχόμενη χρονιά. Η Γκοργκόλης Α.Ε. πήρε επίσης την 1η θέση και στα παπιά με διαφορά άνω των 26 μονάδων, με τη Daytona να έχει στις τάξεις της το best seller DY125RS.

Τα ανωτέρω δεν περιλαμβάνουν τις ταξινομήσεις των 50 cc, συμβατικών και ηλεκτρικών, κατηγορία στην οποία η Γκοργκόλης Α.Ε. επίσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2025 αποτέλεσε για την εταιρεία χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης και στις εξαγωγές. Με συνολικές πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τις 32.000 μονάδες. Η εξαγωγική δραστηριότητα αντιστοιχεί πλέον στο 15% των εγχώριων πωλήσεων με την Γκοργκόλης Α.Ε. να έχει παρουσία σε 10 αγορές του εξωτερικού.