Red Bull X-Fighters Ρώμη

Από το

Μαύρο Σκύλο

28/6/2011

Αυτοκράτορας Nate Adams

Φωτό, video: Red Bull

Με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Αμερικανού Nate Adams ολοκληρώθηκε ο τρίτος φετινός γύρος του Red Bull X-Fighters Tour, στο κατάμεστο Stadio Olimpico της Ρώμης. 45.000 θεατές βρέθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή στο Stadio Olimpico της Ρώμης για να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους στον κόσμο αθλητής του Freestyle Motocross να αγωνίζονται στον τρίτο φετινό γύρο του Red Bull X-Fighters.

Για τις ανάγκες του αγώνα, μέσα στο στάδιο, είχαν στηθεί έντεκα ολόκληρα γιγαντιαία άλματα και οχτώ ράμπες προσγείωσης, στην μεγαλύτερη πίστα FMX που έχει ποτέ φτιαχτεί στην Ιταλία. Όπως ήταν λογικό, το θέαμα ανέβηκε στα ύψη, με τους αθλητές να πηδούν με άνεση τις ράμπες των τριάντα μέτρων. Το πλέον εντυπωσιακό, όμως, ήταν η σειρά των τριών αλμάτων κατά μήκους της διαδρομής, στην οποία, σαν ιπτάμενοι χορευτές οι αθλητές μαζί με τις μοτοσυκλέτες τους συνδύαζαν νέα κόλπα στα δεκαπέντε μέτρα ύψος από το έδαφος.

Για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση ο Αυστραλός Robbie Maddison δοκίμασε το διάσημο “vault”, ένα trick κατά το οποίο ο αναβάτης εκτελεί μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του κατά την διάρκεια της πτήσης, χωρίς όμως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στον μεγάλο τελικό της βραδιάς βρέθηκαν οι Nate Adams και Andre Villa, με τους πέντε κριτές να δίνουν τελικά τη νίκη στον Αμερικανό Adams, που στις δηλώσεις του έκανε λόγο για την “πιο δύσκολη νίκη στην καριέρα” του.
Με το προβάδισμά του στον πίνακα της βαθμολογίας να αγγίζει πλέον τους σαράντα βαθμούς, ο Αμερικανός έχει βάλει πλώρη για τον τίτλο από την φετινή διοργάνωση, της οποίας επόμενος σταθμός θα είναι η Μαδρίτη, με τον αγώνα να γίνεται το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2011.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1. N. Adams (ΗΠΑ)
2. A. Villa (Νορβηγία)
3. J. Sheehan (Αυστραλία)
4. B. Williams (Αυστραλία)
5. D. Torres (Ισπανία)
6. E. Sato (Ιαπωνία)
7. A. Jones (ΗΠΑ)
8. R. Maddison (Αυστραλία)
9. J. Villegas (Χιλή)
10. M. Melero (Ισπανία)
11. M. Bianconchini (Ιταλία)
12. C. Moore (Αυστραλία)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 στους 6 γύρους)

1. N. Adams   265 βαθμούς
2. A. Villa       225 βαθμούς
3. D. Torres   145 βαθμούς
4. R. Maddison         135 βαθμούς
4. B. Williams  135 βαθμούς

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες