SCARABEO 125,ΣΕ ΝΕΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΤΙΜΗ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΥΛ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/10/2016

Scarabeo125, ένα μοντέλο που εκφράζει απόλυτα το ιδιαίτερο ιταλικό στυλ,  την προηγμένη τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς.

Τώρα σε νέα ανταγωνιστική τιμή 2.320€, το  Scarabeo125  είναι η πιο στυλάτηvalue-for-money πρόταση της αγοράς!

 

Το Scarabeo125 είναι το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχεδιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις. Ο κινητήρας 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ιδανικός για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, παράγει 14.1HP (10,5 kW), σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος του, που καθιστά το Scarabeo ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα στην κατηγορίας του.

Η πρωτοποριακή του σχεδίαση αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ, προσφέροντας ακαταμάχητη σχέση ποιότητας - τιμής.Οιμεγάλοι τροχοί 16’’ με κομψές5-άκτιντες ζάντες εγγυώνται εξαιρετική σταθερότητα και οδηγική συμπεριφορά, ενώ ο πρακτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος.

Το Scarabeo125 ξεχωρίζει για το σύστημα φρένων του:ο εμπρός δίσκος 260mm με πλευστή δαγκάνα  τριών παράλληλων εμβόλων και ο πίσω 220mm με δαγκάνα δύο εμβόλων συνδέονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα συνδυασμένης πέδησης που κατανέμει τη δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ των δύο τροχών, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια.

Γνωρίστε κι εσείς την ολοκληρωμένη πρόταση Scarabeo 125και κινηθείτε στην πόλη με μοναδικό στυλ, τώρα σενέα προνομιακή τιμή 2.320 €, με όφελος 725€, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το κομψό Scarabeo125.Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Scarabeo 125 στην ιστοσελίδα gr.scarabeo.com

Σύλληψη 20χρονου αναβάτη: Παραβίασε 10 κόκκινα στην Τσιμισκή τρέχοντας να ξεφύγει

Καταδίωξη βράδυ Δεκαπενταύγουστου μέχρι λίγο πιο κάτω όπου συνελήφθη
Σύλληψη 20χρονου αναβάτη: Παραβίασε 10 κόκκινα στην Τσιμισκή τρέχοντας να ξεφύγει
Από το

motomag

16/8/2025

Βράδυ Δεκαπενταύγουστου στην άδεια πόλη, ένας 20χρονος αναβάτης εντοπίστηκε στην Τσιμισκή, κεντρικό δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να εκμεταλλεύεται την σπάνια εικόνα του δρόμου χωρίς αυτοκίνητα και να αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες σύμφωνα με το Μακεδονικό πρακτορείο.

Αστυνομική της ομάδας Ζήτα του άναψαν φάρους και καθώς δεν έκοψε ξεκίνησε καταδίωξη κατά την οποία πέρασε όσα κόκκινα συνάντησε στον δρόμο του, σημειώνοντας 10 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, επιπλέον των υπολοίπων παραβάσεων.

Συνεχίζοντας ευθεία και με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης, τελικά ακινητοποιήθηκε λίγο πιο κάτω, στην Παλαιού Σταθμού συμπληρώνοντας την μακρά λίστα με την οποία θα πάει στον Εισαγγελέα…