The Seeker 3 - Τρίτο αριστούργημα της σειράς με τον Pol Tarres - Video

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, και οι αδερφοί Echevarria συνεχίζουν να γράφουν ιστορία με τα σινεματικά τους έπη
The Seeker 3, με τον Pol Tarres και τη Yamaha Tenere
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/9/2023

Το Seeker 3 μπορεί να μην είναι το ίδιο πρωτοποριακό όσο ήταν το 1, μπορεί να μην είναι το ίδιο τρομακτικό όσο το 2, είναι όμως ακόμα πιο συγκινητικό και συναισθηματικό, ισορροπώντας μοναδικά το εξωπραγματικό θέαμα που προσφέρει ο Pol Tarres καβάλα στο Yamaha Tenere, με τη μαγική σκηνοθεσία των αδελφών Echevarria. 

Μουσικάρες, υποβλητική αφήγηση, πλάνα οδήγησης σκέτη ποίηση. Το Seeker 3 είναι από τα καλύτερα promo για τη μοτοσυκλέτα, ενώ παράλληλα αποθεώνει την εξερεύνηση, το παιχνίδι, αλλά και την κατάκτηση νέων ορίων. Η ταινία γυρίστηκε στο Μαρόκο, πριν τον μεγάλο σεισμό, και έχει ανάλογο τοπικό χρώμα, με τους ανθρώπους και τις συνήθειες τους, και με τα άγρια βραχώδη τοπία της χώρας.

Ο Pol Tarres δείχνει το ίδιο φρέσκος, το ίδιο έτοιμος να σπρώξει και να περάσει τα όρια του, με τις δυο θεαματικότερες σκηνές (το άλμα από βράχο σε βράχο με το κενό να χάσει από κάτω, και το άλμα που καταλήγει με τη μοτοσυκλέτα πέρα από τον κάθετο άξονα να χτυπάει με τον πίσω τροχό σε βράχο-τοίχο για ανέβασμα trial) να σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και το στομάχι σφιγμένο, πριν δεις τον Ισπανό να τη βγάζει καθαρή, και να χαλαρώνεις, παίρνοντας έμπνευση που αρκεί για τα επόμενα χρόνια... ή τουλάχιστον, μέχρι το Seeker 4.

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.