Σειρά VIDEO με την CBR1000RR-R στο Qatar από την Honda!

H triple-R βρυχάται στο Qatar!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

12/3/2020

Μια σειρά από video στο Youtube δημιούργησε η Big-H με την CBR1000RR-R να γράφει πολλούς γύρους στο Qatar με διάφορους αναβάτες στη σέλα της. Για την παραγωγή των 10 συνολικά video, η Honda επιστράτευσε πρώτα τους Leon Haslam και Alvaro Bautista που συμμετέχουν στο Motul WSBK με την Triple R, τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Endurance Freddy Foray, τον Dominque Aegerter εκπρόσωπο της Honda στην Ελβετία και τον αναβάτη απ’ τα IDM Alessandro Polita.

Προς το παρόν στο κανάλι της Big-H έχουν αναρτηθεί μόνο τα δύο απ’ τα δέκα video, όπου ο Leon Haslam μας προσφέρει μια απίστευτη περιγραφή ενός γύρου της πίστας, μεταφέροντας παράλληλα την άποψή του για τη νέα Fireblade. Ο Βρετανός έχει μεγάλη εμπειρία με τις μοτοσυκλέτες της Honda, αφού έχει οδηγήσει όλες τις γενιές της Fireblade και πλέον είναι πραγματικά εντυπωσιασμένος με το πόσο κοντά βρίσκεται η συμπεριφορά του μοντέλου παραγωγής σε αυτήν που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα! Ακόμη, στο επίσημο κανάλι της Honda της Ιταλίας έχουν ανεβεί τα video του Alessandro Polita, ενώ στο κανάλι της Αυστρίας αυτά του Dominque Aegerter και μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω. Μπορεί ο αγώνας στο Qatar για τα Superbikes να αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας, όμως τουλάχιστον μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε μερικούς γύρους στο Losail με τους αναβάτες της Honda και την Triple R να σας ανατριχιάζουν με κάθε άνοιγμα του γκαζιού της.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες