ΣΕΜΕ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοινώθηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
ΣΕΜΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/3/2023

Στην μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας ο ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει παρουσία των Υφυπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. Ιωάννη Σώκιαλη ως Πρόεδρο (Μοτοδυναμική / Yamaha), τον κ. Δημήτρη Κανατά ως Αντιπρόεδρο (Όμιλος Σαρακάκη / Honda) και τον κ. Διογένη Χιωτάκη ως Γενικό Γραμματέα (Mototrend A.E.)

Ο κ. Σώκιαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό έργο που παρέδωσε το προηγούμενο Δ.Σ. και υποσχέθηκε να συνεργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΕΜΕ, των μελών του και του κλάδου εν συνόλω. Ευχαρίστησε επίσης, την BeBest για την εξαιρετική διοργάνωση, που φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η έναρξη της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τον ΣΕΜΕ να επιδείξει την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων των Μελών του και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ του κλάδου της μοτοσυκλέτας και των δημόσιων φορέων και Οργανισμών.

Το νέο Δ.Σ. συνόδευε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΜΕ.

Ανυπομονούμε να συναντήσουμε μικρούς και μεγάλους φίλους στην έκθεση στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΕΜΕ και τα μέλη του επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του https://semoto.gr και τα social media σε Facebook & LinkedIn.

KTM 890 Adventure, 890 Adventure R - Με δώρο το KTM TECH PACK

KTM 890 Adventure
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Σε μια ακόμη προσφορά προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας της ΚΤΜ στη χώρα μας, αυτή τη φορά για τα 890 Adventure μοντέλα της αυστριακής εταιρείας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΤΜ.

"Οι νέες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R έχουν σχεδιαστεί για να κατακτήσουν κάθε διαδρομή, από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Με κορυφαία τεχνολογία και την αυθεντική αγωνιστική κληρονομιά της KTM, αυτές οι μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, προσφέροντας υψηλή οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμένες με τον κορυφαίο κινητήρα των 889cc, ο οποίος αποδίδει ισχύ 105 ίππων και ροπή 100 Nm, προσφέρει δυναμική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με σύστημα Ride-by-Wire για άμεση απόκριση στο γκάζι, προηγμένα προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζονται σε κάθε συνθήκη και πλαίσιο κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό χάλυβα για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση, η KTM 890 ADVENTURE προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ η έκδοση R ενσωματώνει αναρτήσεις WP XPLOR με μεγαλύτερη διαδρομή για καλύτερη απόδοση εκτός δρόμου.

Το ηλεκτρονικό πακέτο ξεκλειδώνει μοναδικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για βελτιωμένη οδηγική εμπειρία: Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα Rally Mode, το σύστημα Quickshifter+, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και προς τις δυο κατευθύνσεις, το σύστημα MSR (Motor Slip Regulation) που αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού κατά την επιβράδυνση και το πάντα χρήσιμο για τουρισμό μεγάλων αποστάσεων σύστημα cruise control.

Με την αγορά των νέων KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R, από σήμερα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, παρέχεται δώρο το KTM Tech Pack αξίας €1.013.

Ανακαλύψτε τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες KTM 890 ADVENTURE και KTM 890 ADVENTURE R που πλέον διαθέτουν δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης έως τέσσερα έτη, δωρεάν οδική βοήθεια αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ."