ΣΕΜΕ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοινώθηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
ΣΕΜΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

30/3/2023

Στην μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας ο ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει παρουσία των Υφυπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. Ιωάννη Σώκιαλη ως Πρόεδρο (Μοτοδυναμική / Yamaha), τον κ. Δημήτρη Κανατά ως Αντιπρόεδρο (Όμιλος Σαρακάκη / Honda) και τον κ. Διογένη Χιωτάκη ως Γενικό Γραμματέα (Mototrend A.E.)

Ο κ. Σώκιαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό έργο που παρέδωσε το προηγούμενο Δ.Σ. και υποσχέθηκε να συνεργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΕΜΕ, των μελών του και του κλάδου εν συνόλω. Ευχαρίστησε επίσης, την BeBest για την εξαιρετική διοργάνωση, που φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η έναρξη της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τον ΣΕΜΕ να επιδείξει την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων των Μελών του και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ του κλάδου της μοτοσυκλέτας και των δημόσιων φορέων και Οργανισμών.

Το νέο Δ.Σ. συνόδευε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΜΕ.

Ανυπομονούμε να συναντήσουμε μικρούς και μεγάλους φίλους στην έκθεση στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΕΜΕ και τα μέλη του επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του https://semoto.gr και τα social media σε Facebook & LinkedIn.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.