Sinnis Motorcycles - 7 χρόνια εγγύηση σε κινέζικα 125 στη Βρετανία!

Εντυπωσιακή κίνηση, που όμως θέλει λίγη προσοχή στα μικρά γράμματα
Sinnis 7 χρόνια εγγύηση στις μοτοσυκλέτες της
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/3/2023

Ήταν το 2021 όταν η Honda Ιταλίας είχε ανακοινώσει τη δωρεάν επέκταση της διετούς εγγύησης της στα 6 χρόνια εντυπωσιάζοντας μας, όμως τώρα η βρετανική Sinnis Motorcycles ανεβάζει τον πήχη, προσφέροντας 7 χρόνια εγγύησης για όλη της τη γκάμα, που αφορά σε rebadged κινέζικα 125.

Η Sinnis Motorcycles έχει έδρα της το Brighton της Βρετανίας, ενώ οι μοτοσυκλέτες της είναι rebadged Α1 μοντέλα της κινέζικης Zongshen.

Τώρα, η Sinnis ανακοίνωσε πως για κάθε νέα μοτοσυκλέτα της από εδώ και πέρα θα ισχύει εγγύηση 7 ετών, για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων! Η εγγύηση αυτή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τα 7 αυτά χρόνια, ενώ περιλαμβάνει κάλυψη εργατικών και οδική βοήθεια 24/7 αλλά μόνο για το πρώτο έτος.

Sinnis Warranty

Στο site της Sinnis υπάρχει μια λεπτομερέστατη λίστα με τα εξαρτήματα που καλύπτει η επταετής εγγύηση, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν η νέα αυτή εγγύηση θα ισχύσει και για τους ήδη κατόχους κάποιας από τις μοτοσυκλέτες της. Φυσικά για να ισχύσει η εγγύηση τα σέρβις θα πρέπει να γίνονται τακτικά στο επίσημο δίκτυο.

Ακόμα κι αν λάβεις υπόψη σου τον μόλις 1 χρόνο εγγύηση στα εργατικά, η κίνηση της βρετανικής εταιρείας είναι σίγουρα εντυπωσιακή, αποσκοπώντας φυσικά στο να βγάλει από τη μέση τις όποιες αμφιβολίες αξιοπιστίας απασχολούν πολλούς από τους επίδοξους αγοραστές κινέζικων μοτοσυκλετών.

Ετικέτες

Ρετρό Διαδρομές 2026: Εκδήλωση για τα κλασσικά οχήματα στις 4 Οκτωβρίου

Στο Ψυχικό με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
retro
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/9/2026

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Φιλοθέης–Ψυχικού και ο Σύλλογος ΙΔΟΡΟ (Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες) συνδιοργανώνουν μία εκδήλωση αφιερωμένη στα κλασσικά οχήματα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Ρετρό Διαδρομές 2026» – Κλασικά Αυτοκίνητα & Μηχανές με άρωμα Ελληνικού Κινηματογράφου!

Ο Δήμος Φιλοθέης–Ψυχικού και ο Σύλλογος ΙΔΟΡΟ (Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες) συνδιοργανώνουν φέτος μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη νοσταλγία, θέαμα και ιστορία. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026, μοναδικές αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα και ιστορικές μοτοσυκλέτες θα πλημμυρίσουν το καταπράσινο προάστιο.

Η φετινή εκδήλωση έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένη στον χρυσό Ελληνικό Κινηματογράφο των δεκαετιών '60 και '70, με την πολύτιμη υποστήριξη της Φίνος Φιλμ.

•             Πού: Α΄ Πλατεία Π. Ψυχικού (Blue Bell)

•             Πότε: Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026

•             Είσοδος: Ελεύθερη για το κοινό

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

•             10:00 – Στατική Επίδειξη Κλασικών Αυτοκινήτων & Μηχανών.

•             11:00 – Εκκίνηση Περιήγησης και Συναρπαστικό Κυνήγι Θησαυρού.

•             12:30 – Μουσικό Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο με σπάνιο μουσικό υλικό σε βινύλια.

Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται δωρεάν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά  ενώ το κοινό θα ψηφίσει για το πιο όμορφο όχημα και το στυλ άλλης εποχής ! 

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού (Οργανωτική Επιτροπή «Δημήτριος Βικέλας») και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Δηλώσεις συμμετοχής ως 28/9 :

Αντώνης Κόνσολας 6980534512

Σας περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο ταξίδι στον χρόνο!