Sinnis Motorcycles - 7 χρόνια εγγύηση σε κινέζικα 125 στη Βρετανία!

Εντυπωσιακή κίνηση, που όμως θέλει λίγη προσοχή στα μικρά γράμματα
Sinnis 7 χρόνια εγγύηση στις μοτοσυκλέτες της
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/3/2023

Ήταν το 2021 όταν η Honda Ιταλίας είχε ανακοινώσει τη δωρεάν επέκταση της διετούς εγγύησης της στα 6 χρόνια εντυπωσιάζοντας μας, όμως τώρα η βρετανική Sinnis Motorcycles ανεβάζει τον πήχη, προσφέροντας 7 χρόνια εγγύησης για όλη της τη γκάμα, που αφορά σε rebadged κινέζικα 125.

Η Sinnis Motorcycles έχει έδρα της το Brighton της Βρετανίας, ενώ οι μοτοσυκλέτες της είναι rebadged Α1 μοντέλα της κινέζικης Zongshen.

Τώρα, η Sinnis ανακοίνωσε πως για κάθε νέα μοτοσυκλέτα της από εδώ και πέρα θα ισχύει εγγύηση 7 ετών, για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων! Η εγγύηση αυτή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τα 7 αυτά χρόνια, ενώ περιλαμβάνει κάλυψη εργατικών και οδική βοήθεια 24/7 αλλά μόνο για το πρώτο έτος.

Sinnis Warranty

Στο site της Sinnis υπάρχει μια λεπτομερέστατη λίστα με τα εξαρτήματα που καλύπτει η επταετής εγγύηση, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν η νέα αυτή εγγύηση θα ισχύσει και για τους ήδη κατόχους κάποιας από τις μοτοσυκλέτες της. Φυσικά για να ισχύσει η εγγύηση τα σέρβις θα πρέπει να γίνονται τακτικά στο επίσημο δίκτυο.

Ακόμα κι αν λάβεις υπόψη σου τον μόλις 1 χρόνο εγγύηση στα εργατικά, η κίνηση της βρετανικής εταιρείας είναι σίγουρα εντυπωσιακή, αποσκοπώντας φυσικά στο να βγάλει από τη μέση τις όποιες αμφιβολίες αξιοπιστίας απασχολούν πολλούς από τους επίδοξους αγοραστές κινέζικων μοτοσυκλετών.

Ετικέτες

Αστυνομία-Αττική: 2.643 παραβάσεις σε τέσσερεις ημέρες με τον νέο ΚΟΚ

1 στους 5 οδηγούς που ελέγχθηκε πήρε κλήση - Αφαιρέθηκαν 500 άδειες οδήγησης
Έλεγχοι Ελληνική Αστυνομία 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

16/9/2025

Περισσότερους από 14.000 ελέγχους πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής του νέου ΚΟΚ σε οδικούς άξονες της Αττικής, εστιάζοντας όμως στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ειδική εξόρμηση έγινε μεταξύ 12-15 Σεπτεμβρίου 2025 από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με σκοπό τον έλεγχο εφαρμογής του Νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εστιάζοντας στην πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, σε οδικούς άξονες της Αττικής.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 14.078 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 2.643 παραβάσεις, όπως ενδεικτικά, για υπέρβαση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, μη χρήση προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου, παραβίαση σηματοδοτών, με την Ελληνική Αστυνομία να μην δίνει συγκερκιμένα στοιχεία.

Παράλληλα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έξι οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 0,60 mg/l. Με λίγα λόγια οδηγούσαν στουπί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έλεγχοι Ελληνική Αστυνομία 2025

Ακόμα, ακινητοποιήθηκαν 389 οχήματα, εκ των οποίων 199 μεταφέρθηκαν με γερανό, ενώ αφαιρέθηκαν 500 άδειες ικανότητας οδήγησης και 134 άδειες κυκλοφορίας.

Οι έλεγχοι  για την εφαρμογή του Νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία, ενώ από ό,τι φαίνεται με αμείωτη ένταση συνεχίζουν και οι οδηγοί να αγνοούν τον ΚΟΚ και ακόμη χειρότερα ίσως την κοινή λογική.