Στην θέση του Technical Manager A.C.S. του SARACAKIS GROUP OF COMPANIES ο κος Μαρίνος Αγορίτσας

Στέλεχος με πολυετή εμπειρία
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/6/2022

Μία νέα θέση ανέλαβε ο κος Μαρίνος Αγορίτσας, στέλεχος με πολυετή εμπειρία που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες στον μεγάλο Όμιλο του Saracakis Group of Companies, αναλαμβάνοντας πλέον Technical Manager - Automotive Consumer Solutions.

Ο κος Μαρίνος Αγορίτσας είναι τώρα γενικός διευθυντής ειδικευμένος σε τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με όλα τα ελαφρά οχήματα και κινητήρες του Ομίλου, από τις μοτοσυκλέτες Honda, τα αυτοκίνητα τις μηχανές θαλάσσης για όλες τις μάρκες του ομίλου εκτός των φορτηγών, λεωφορείων κτλ, που επίσης υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο του Saracakis Group of Companies.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Αγορίτσα στα νέα του, αυξημένα καθήκοντα!

Ο κ. Αγορίτσας πρώτος από αριστερά, κατά την παράδοση στον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη με υποστηρικτή την Honda-Saracakis στο FIM CEV Repsol

Ετικέτες

Σημαντική ανάκληση Morbidelli Τ125 και Τ125Χ – Κίνδυνος να κοπεί το πλαίσιο

Ανεπαρκείς οι κολλήσεις του πλαισίου
Recall Morbidelli
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

21/11/2025

Η Ευρωπαϊκή Κομισιόν εξέδωσε προειδοποίηση για άμεση ανάκληση των δύο μικρών μοτοσυκλετών της Morbidelly, λόγω ανεπαρκούς ποιότητας συγκολλήσεων σε τμήματα του πλαισίου.

Η Ευρωπαική προειδοποίηση που δημοσιέυτηκε χθες 20/11/2025, αφορά την άμεση ανάκληση των δυο μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού από την Κίνα, Morbideli T125 και Τ125Χ και φέρει τον κωδικό SR/04150/25.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, οι συγκολλήσεις σε τμήματα του πλαισίου των μοτοσυκλετών είναι ανεπαρκείς και ενδέχεται να παρουσιάσουν ρηγματώσεις κατά την επανειλημμένη χρήση εκτός δρόμου, από την παρουσία κραδασμών.

Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ξαφνική αποκόλληση της κάτω δοκού του πλαισίου από το τμήμα του λαιμού της μοτοσυκλέτας, οδηγώντας σε κατάρρευση του πλαισίου της και τους ενδεχόμενους τραυματισμούς που αυτό συνεπάγεται.

Recall Morbidelli