Suzuki Moto Greece - Επέκταση συνεργασίας με τον Πάνο Κακολύρη

Στα κίτρινα και το 2025 - Θα εκπροσωπήσει τη Suzuki σε Enduro και Rally
Πάνος Κακολύρης Suzuki Moto Greece 2025
Από το

motomag

20/1/2025

Η Suzuki Moto Greece ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πάνο Κακολύρη για το 2025 με τον πρωταθλητή Enduro να την εκπροσωπεί και στους αγώνες Rally-Raid.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση για τις ανάγκες του Enduro, η αγωνιστική ομάδα της Suzuki θα δημιουργήσει ουσιαστικά ένα νέο μοντέλο με ονομασία RMX-250Z, το οποίο θα βασίζεται στο RM-Z250. Με τις κατάλληλες αλλαγές, η μοτοσυκλέτα αυτή θα είναι έτοιμη για να λάβει μέρος σε αγώνες Enduro.

Πάνος Κακολύρης Suzuki Moto Greece 2025

Στο Rally, ο Πάνος θα συνεχίσει να οδηγεί το V-STROM 800DE το οποίο δημιουργήθηκε από την ομάδα της Suzuki πέρυσι για τις ανάγκες του Hellas Rally και απέδειξε την αξία του σε απαιτητικές συνθήκες.

Με την επέκταση της συνεργασίας με τον Κακολύρη η Suzuki θέλει να ενισχύσει τη θέση της στους αγώνες, με την RMX-250Z στο Enduro και το V-STROM 800DE στο Rally, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Suzuki στις αγωνιστικές διοργανώσεις.

Τη δημιουργία του RMX 250 καθώς και την πορεία της ομάδας στους αγώνες, μπορείτε να δείτε στα Social Media της Suzuki Moto Greece.

Πάνος Κακολύρης Suzuki Moto Greece 2025


 

Το Yamaha XSR900 που δεν λέει όχι στον πάγο - Το νέο project της Deus Ex Machina

Με χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από τα Yamaha YZ των '90s
Deus Ex Machina Yamaha XSR900
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

3/4/2026

Yamaha και Deus Ex Machina δημιουργούν μαζί project εδώ και πάνω από μία δεκαετία και στην τελευταία συνεργασία τους την τιμητική του είχε ένα κατάλληλα προετοιμασμένο για διασκέδαση στον πάγο XSR900.

Τα χιόνια είναι ακόμη εδώ όμως δεν πρέπει να βάζουν φρένο στη διασκέδαση με δύο τροχούς ούτε λεπτό σύμφωνα με την Deus Ex Machina που διοργάνωσε φέτος το 3ο Deus Swank Rally On Ice, το δικό της ξεχωριστό event, στην πίστα της Ανδόρρας, την υψηλότερη μόνιμη πίστα στον κόσμο που βρίσκεται στα 2.400 μέτρα.

Στην φετινή συνάντηση Deus Swank Rally on Ice, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου και κυριάρχησε η διασκεδαστική οδήγηση στον πάγο με τις κατάλληλα τροποποιημένες μοτοσυκλέτες όσων συμμετείχαν, παρουσιάστηκε και το "χειμωνιάτικο" XSR900 που είχε δεχτεί την περιποίηση των ανθρώπων της Deus Ex Machina.

Deus Ex Machina Yamaha XSR900

Η έμπνευση για τα χρώματα και τη δημιουργία των γραφικών προέρχεται από τα YZ125 και 250 της 10ετίας του '90 για αυτό και το κυρίαρχο χρώμα είναι το ροζ/φούξια. Οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα πλαϊνά πλαστικά την μεταλλική ποδιά/προστασία του κινητήρα και φυσικά στα ελαστικά με τα τακούνια, στα οποία έχουν προστεθεί και καμια 200αριά καρφιά στο καθένα για να υπάρχει πρόσφυση στον πάγο. 

Όλα τα περιττά που ενοχλούν και θα μπορούσαν να σπάσουν, όπως είναι τα φώτα, έχουν αφαιρεθεί, ενώ το στάνταρ τελικό έχει δώσει τη θέση του σε αυτό της Akrapovic που μπορείτε να βρείτε και στον επίσημο κατάλογο με αξεσουάρ της Yamaha.

Deus Ex Machina Yamaha XSR900

Παρόντας στο event της Deus Ex Machina ήταν ο Pol Tarres που οδήγησε στον πάγο την XT600Z Tenere του αλλά και το νέο WR125R, το οποίο ήταν διαθέσιμο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες αφού υπήρχαν τρία στην πίστα, όπως και ένα Wolverine RMAX 1000 για να προσφέρει... ομαδική διασκέδαση.

Δείτε στιγμιότυπα από το event στο βίντεο που ακολουθεί. 

Deus Ex Machina Yamaha XSR900

Ετικέτες