Suzuki Test Ride Days στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου

Εννέα μοντέλα του εργοστασίου του Hamamatsu θα μπορούν να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι
motomag Suzuki Test Ride Days στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/5/2024

Η Suzuki Moto Greece και το κατάστημα Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου διοργανώνουν Test Ride Event στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν 9 μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη την γκάμα της εταιρείας και να οδηγήσουν τα GSX-S1000GX, V-STROM 800, V-STROM 800 DE, V-STROM 1050 με 19” και 21”, V-STROM 650, GSX8S, GSX-S1000GT και το KATANA.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και το εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ώστε να οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα της αρεσκείας τους.

Suzuki Test Ride Days στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου
Ετικέτες

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.