Suzuki Test Ride Days στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου
Εννέα μοντέλα του εργοστασίου του Hamamatsu θα μπορούν να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι
Από τον
Γιάννη Τσινάβο
22/5/2024
Η Suzuki Moto Greece και το κατάστημα Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27 έως τις 30 Μαΐου διοργανώνουν Test Ride Event στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν 9 μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.
Όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις Suzuki Mototec Τριανταφυλλίδης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη την γκάμα της εταιρείας και να οδηγήσουν τα GSX-S1000GX, V-STROM 800, V-STROM 800 DE, V-STROM 1050 με 19” και 21”, V-STROM 650, GSX8S, GSX-S1000GT και το KATANA.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και το εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ώστε να οδηγήσουν τη μοτοσυκλέτα της αρεσκείας τους.
Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος δώρισε δύο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Can-Am στην ελληνική αστυνομία
Πρόκειται για μία Can-am Pulse και μία Origin
Από το
motomag
18/12/2025
Σήμερα στις 18 Ιανουαρίου 2025 η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος έκανε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία δύο Can-Am ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.
Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος συγκεκριμένα δώρισε τα μοντέλα:
Μία Can-Am Pulse,που προσφέρει αυτονομία έως και 160 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 130 χλμ./ώρα. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3.
Μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB διαμέτρου 41 mm και διαδρομής 140 mm και πίσω αμορτισέρ της SACHS με διαδρομή 140 mm. Στα φρένα βρίσκουμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.
Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 177 κιλά.
Μία Can-Am Origin,που προσφέρει αυτονομία έως και 145 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ και η Origin μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3. Μάλιστα η μοτοσυκλέτα φέρει αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές (255 mm) για να μπορεί να κινηθεί και στο χώμα. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.
Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 187 κιλά.
Μάλιστα πίσω ακριβώς από τον Πρόεδρο του Ομίλου διακρίνει κανείς και το ελληνικό ηλεκτρικό scooter NOOS που κατασκευάζεται από τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος και έχει πάρει ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.