SWM SIX6 500 - Τώρα μπορείς να την αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα

Με μείωση τιμής 460 ευρώ
motomagSWM SIX6 500 – Τώρα μπορείς να την αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

5/1/2024

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SWM στην Ελλάδα, K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE Α.Ε. προσφέρει το μονοκύλινδρο scrambler της ιταλικής εταιρείας στην προνομιακή τιμή των 4.490€, με μείωση 460€ από την προηγούμενη τιμή των 4.950€.

Το SIX6 500 αποτελεί μία σπάνια περίπτωση μοτοσυκλέτας. Από τη μία ο σπαρτιάτικος εξοπλισμός και η έλλειψη ανέσεων θυμίζουν μία μοτοσυκλέτα παλαιότερων δεκαετιών, κάτι στο οποίο συνεπικουρεί και η εμφάνισή της η οποία δανείζεται στοιχεία από τα scrambler της δεκαετίας του ‘70. Από την άλλη, όμως, στην δοκιμή του MOTO που δημοσιεύτηκε στο τ.636 έδειξε ικανότατο με καλή συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Στην “καρδιά” του SIX6 500 βρίσκουμε έναν αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 445 κυβικών με 1 ΕΕΚ και μέγιστη απόδοση 30 ίππων. Το ονομαστικό βάρος φτάνει τα 160, γεμάτα κιλά, με τα πραγματικά να μην απέχουν πολύ (164,5 γεμάτα κιλά), προσφέροντας ευελιξία και ευκολία οδήγησης, τόσο εντός της πόλης, όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλιοστών μπροστά, με ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης, και δύο αμορτισέρ πίσω που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων. Τον εξοπλισμό ολοκληρώνουν οι δύο δίσκοι, ένας 260 χιλιοστών μπροστά και ένας 220 πίσω, ενώ το ABS αποτελεί μέρος τους βασικού εξοπλισμού, όπως επιτάσσουν οι αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν ραντεβού για test ride, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα Central Store, έξοδος 7 της Αττικής Οδού, Λεωφ. Φιλαδελφείας 161 Αχαρναί, 136 71.

Ετικέτες

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.