Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

SYM Balkan Ride Tour 2021

12ήμερο tour σε έξι χώρες

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα διοργανωθεί το SYM Balkan Ride Tour, η έκτη διοργάνωση του θεσμού, που γίνεται υπό την αιγίδα της αντιπροσωπείας της SYM στην Ελλάδα, της Γκοργκόλης Α.Ε.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει διαδρομές από έξι χώρες της βαλκανικής χερσονήσου και θα διαρκέσει 12 μέρες, όπως μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία:

 

Δελτίο τύπου

 

6ο SYM ROAD TRIP

SYM BALKAN RIDE TOUR 2021

  • 6 χώρες
  • 3.000 km +
  • 24 MAXSYM

 

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SYM για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σερβία και Ουγγαρία, διοργανώνει το 6ο της SYM ROAD TRIP.

Με ονομασία «SYM 2021 – BALKAN RIDE TOUR» τα scooters της SYM θα ταξιδέψουν σε 6 χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου σε ένα 12ήμερο test event για τους αναβάτες αλλά και για τα 24 ολοκαίνουργια MAXSYM TL 508 και MAXSYM400 που αποτελούν τα οχήματα δοκιμής για το ταξίδι.Η ομάδα του roadtrip αποτελείται από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, που θα διανύσουν περισσότερα από 3.000 χλμ. το καθένα, σε μία μοναδική ευκαιρία συνάντησης των Ελλήνων συνεργατών του δικτύου της SYM με τους συνεργάτες Βαλκανικών χωρών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Σταθμός αφετηρίας του Roadtrip αποτελεί η Θεσσαλονίκη όπου και θα μεταβούν οι συνεργάτες της SYM από όλη την Ελλάδα, για να ξεκινήσουν το ταξίδι που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της βαλκανικής χερσονήσου. Η πρώτη στάση του Roadtrip θα είναι η Σόφια στη Βουλγαρία πριν αναχωρήσουν για τη Ρουμανία με στάσεις στο Βουκουρέστι και στη μεσαιωνική πόλη του  Μπρασόβ, όπου θα γίνει επίσκεψη στο θρυλικό πύργο του δράκουλα. Το ταξίδι στη Ρουμανία τελειώνει με μια στάση στην πόλη Αράντ πριν περάσουν τα σύνορα της Ουγγαρίας και καταλήξουν στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι της επιστροφής είναι η Σερβία και το Βελιγράδι. Από τη Σερβία η ομάδα θα πραγματοποιήσει το τελευταίο σκέλος της διαδρομής πριν την τελική επιστροφή στη Θεσσαλονίκη στις 3 Οκτωβρίου περνώντας από τα Σκόπια

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του SYM BALKAN RIDE TOUR 2021, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip2021.sym.gr ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα road trips της SYM στο www.roadtrip.sym.gr