Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.: 6ο χωμάτινο κυνήγι θησαυρού

Νέο και διαφορετικό

Ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (Σύνδεσμος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης) προετοιμάζεται για την διεξαγωγή του 6ου Χωμάτινου Κυνηγιού Θησαυρού που φέτος θα είναι ανανεωμένο και διαφορετικό συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.

Τα μόνα γνωστά στοιχεία μέχρι στιγμής είναι πως αφενός μεν πρόκειται για ένα κυνήγι θησαυρού σε χωμάτινες διαδρομές και αφετέρου πως οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα road book με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες! Παλιότερα νικητής αναδεικνύονταν αυτός που θα κατάφερνε να λύσει επιτυχώς τους περισσότερους γρίφους, ενώ δεν κρινόταν βάσει του χρόνου που θα έκανε μέχρι το τέλος.

Φέτος, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει πως το κυνήγι έρχεται λίγο έως… πολύ ανανεωμένο, αλλά με τη συμμετοχή να παραμένει δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Α’ σκέλος της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο τύπου

                                                                              Αθήνα 08/04/2019

 Ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. Σύνδεσμος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης, διοργανώνει και σας καλεί να συμμετάσχετε

στο «Α' Σκέλος» του

«6ου Χωμάτινου Κυνηγιού Θησαυρού με Roadbook»,

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09/06/2019, εντός Αττικής.

Λεπτομέρειες και πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία εκκίνησης - τερματισμού, τους όρους και τους κανονισμούς, καθώς και πληροφορίες για την διεξαγωγή του «Β' Σκέλους», αναμείνατε τις επόμενες ημέρες στα Δελτία Τύπου, στο Facebook και στο www.symofe.gr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν φυσικά.!

 Για τον ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.

 Ο Πρόεδρος

 Τάσος Τσάκος