Συνδρομή της ΛΕΜΟΤ στην οικογένεια του θύματος του τροχάιου στην Βουλή

Ενίσχυση μέσω του νομικού της συμβούλου
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

16/3/2021

Η ΛΕΜΟΤ εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, μέσω του οποίου προτείνει την ενίσχυση του νομικού σχήματος που θα επιλέξει η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού στο ατύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή, με τον δικό της Νομικό Σύμβουλο, Διδάκτωρ της Νομικής, κ. Θεόδωρου Γαζούλη. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω δελτίου τύπου, η όποια συμμετοχή της ΛΕΜΟΤ θα γίνει αφιλοκερδώς

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βουλή.

Η ΛΕΜΟΤ, Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, αποφάσισε να προτείνει στην Οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού του τροχαίου έξω από την Βουλή, την ενίσχυση του όποιου Νομικού σχήματος επιλέξει, με τον Νομικό της Σύμβουλο, Κο Θεόδωρο Γαζούλη, Διδάκτωρα της Νομικής, διότι υπήρξε εκφοβισμός και απομάκρυνση αυτόπτη μάρτυρα καθώς και ενδεχόμενη εγκατάλειψη θύματος.

Η εμπλοκή θα γίνει για λογαριασμό της ΛΕΜΟΤ, αφιλοκερδώς.

 

Για την ΛΕΜΟΤ.

 

Το ΔΣ.

 

Αθήνα 16 Μαρτίου 2021.

 

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες