Τραυματίστηκε (ξανά) ο Michael Dunlop [VIDEO]

Έχει χαθεί το μέτρημα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

12/7/2019

O Dunlop ξανά χτύπησε, πριν προλάβει να αναρρώσει… Λιγότερες από 15 ημέρες έχουν περάσει από τον τελευταίο τραυματισμό του Michael Dunlop, όταν πήρε μέρος σε αγώνα αυτοκινήτου. Ο τραυματισμός του εκείνος του στοίχησε την συμμετοχή στο Pikes Peak που φέτος είχε μία τραγική απώλεια, τον θάνατο του Carlin Dunne. Παρόλο που δεν ήταν κάτι απλό, με πρόβλημα στον ώμο και στους καρπούς, ο Michael Dunlop ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την συμμετοχή του στον Southern 100. Δυστυχώς τα χειρότερα δεν είχαν ακόμη έρθει…

Ο Dunlop κυνηγούσε τον Harrison στην πρώτη θέση, όταν ένα άσχημο highside τον έστειλε στον αέρα χωρίς περιθώριο αντίδρασης. Το αποτέλεσμα ήταν διάφορα κατάγματα με σημαντικότερο το κάταγμα στην λεκάνη. Τίποτα αξεπέραστο για τον 19 φορές πρωταθλητή του Isle of Man αλλά όχι στον χρόνο που θα ήθελε. Ο αγώνας Ulster Grand Prix που θα γίνει στις 8 Αυγούστου, φαντάζει αρκετά δύσκολος πλέον για τον Dunlop αν και στην περίπτωσή του κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο για το τι ακριβώς θα γίνει.

 

 

Με την πτώση του Dunlop, ο Harrison έγινε ο τρίτος πιο πετυχημένος αναβάτης του Southern 100 αν και το πρόβλημα για τον Michael δεν είναι ο ανταγωνισμός του με τον Harrison για τα ρεκόρ, αλλά ο άμεσος κίνδυνος να χάσει το Ulster Grand Prix.

Πάντως είναι σαν η ζωή να θέλει κάτι να πει αυτές τις ημέρες στον Dunlop, με τους συνεχείς τραυματισμούς του. Ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 7 Ιουλίου 2018, σκοτώθηκε ο αδερφός του, o William. Με την σειρά του ο William είχε σκοτωθεί μόλις πέντε ημέρες από την 18η επέτειο του θανάτου του θείου του Joey Dunlop, θρυλικού αναβάτη στο παγκόσμιο στερέωμα. Το 2008 θα έχαναν και τον πατέρα τους, τον Robert Dunlop στον North West 200! Κι έτσι ο Michael, ένας από τους πιο πετυχημένους αγωνιστικά Dunlop είναι πλέον και ο μόνος ζωντανός, με πιθανότητες να διηγηθεί στα εγγόνια του ιστορίες από τους αγώνες. Οι υπόλοιποι δεν είχαν αυτή την τύχη, έφυγαν νωρίς.

Η προηγούμενη γενιά έχασε και τα δύο αδέρφια στο πρωτάθλημα δρόμου και η νέα έχει ήδη μία απώλεια…

 

Ετικέτες

Βενζινάδικο-φάντασμα στην Οινόη λειτουργούσε 13 χρόνια παράνομα, διακινόντας καύσιμα 18 εκατ. ευρώ!

Το αστείο πρόστιμο της ΑΑΔΕ δείχνει ξεκάθαρα κενό στον νόμο, δίπλα στο επίσης τεράστιο κενό όσον αφορά στους ελέγχους
Πρατήριο φάντασμα στην Οινόη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/2/2023

Λουκέτο έβαλαν σε πρατήριο βενζίνης - φάντασμα στην ευρύτερη περιοχή της Οινόης Αττικής οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που χρειάστηκαν 13 χρόνια για να το εντοπίσουν. Η απίστευτη ιστορία αφορά σε ένα πρατήριο που δεν είχε άδεια, ούτε σύστημα εισροών - εκροών, είχε όμως ταμειακή μηχανή - μαϊμού, παράνομα διασκευασμένο βυτιοφόρο, και λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα από το... 2010!

Διαβάστε παρακάτω το εξοργιστικό δελτίο τύπου της ΑΑΔΕ, και αναρωτηθείτε μαζί μας: δεκατρία χρόνια χωρίς έλεγχο; Και αν ο συγκεκριμένος πρατηριούχος διακίνησε χωρίς πρόβλημα καύσιμα 18 εκατ. ευρώ, πώς ακριβώς προβλέπεται να τον τιμωρήσει ένα πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ

"Στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων Αττικής, μετά από ανάλυση κινδύνου και αξιοποίηση πληροφοριών, μετέβησαν στο πρατήριο και βρήκαν ότι λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια, δεν είχε εγκατεστημένο σύστημα εισροών - εκροών και εξέδιδε αποδείξεις από ταμειακή μηχανή, η οποία δεν απέστελλε δεδομένα στην ΑΑΔΕ. 

Στον προαύλιο χώρο του εντοπίστηκαν παράνομες δεξαμενές καυσίμων, χωρίς τους προαπαιτούμενους ογκομετρικούς πίνακες δεξαμενών και ένα βυτιοφόρο όχημα το οποίο, σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας του, είχε παράνομα διασκευαστεί από φορτηγό σε βυτιοφόρο.

Το πρατήριο λειτουργούσε παράνομα από το έτος 2010, φέροντας εμπορικά σήματα προμηθεύτριας εταιρείας κατά παράβαση των σχετικών κανόνων και διέθεσε παράνομα στην εγχώρια αγορά καύσιμα συνολικής αξίας άνω των 18.000.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές προχώρησαν στη σφράγιση του πρατηρίου, επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο άνω των 150.000 ευρώ και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και κάτοχό του με τη διαδικασία του αυτοφώρου."