Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Τραυματίστηκε (ξανά) ο Michael Dunlop [VIDEO]

Έχει χαθεί το μέτρημα

O Dunlop ξανά χτύπησε, πριν προλάβει να αναρρώσει… Λιγότερες από 15 ημέρες έχουν περάσει από τον τελευταίο τραυματισμό του Michael Dunlop, όταν πήρε μέρος σε αγώνα αυτοκινήτου. Ο τραυματισμός του εκείνος του στοίχησε την συμμετοχή στο Pikes Peak που φέτος είχε μία τραγική απώλεια, τον θάνατο του Carlin Dunne. Παρόλο που δεν ήταν κάτι απλό, με πρόβλημα στον ώμο και στους καρπούς, ο Michael Dunlop ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την συμμετοχή του στον Southern 100. Δυστυχώς τα χειρότερα δεν είχαν ακόμη έρθει…

Ο Dunlop κυνηγούσε τον Harrison στην πρώτη θέση, όταν ένα άσχημο highside τον έστειλε στον αέρα χωρίς περιθώριο αντίδρασης. Το αποτέλεσμα ήταν διάφορα κατάγματα με σημαντικότερο το κάταγμα στην λεκάνη. Τίποτα αξεπέραστο για τον 19 φορές πρωταθλητή του Isle of Man αλλά όχι στον χρόνο που θα ήθελε. Ο αγώνας Ulster Grand Prix που θα γίνει στις 8 Αυγούστου, φαντάζει αρκετά δύσκολος πλέον για τον Dunlop αν και στην περίπτωσή του κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο για το τι ακριβώς θα γίνει.

 

 

Με την πτώση του Dunlop, ο Harrison έγινε ο τρίτος πιο πετυχημένος αναβάτης του Southern 100 αν και το πρόβλημα για τον Michael δεν είναι ο ανταγωνισμός του με τον Harrison για τα ρεκόρ, αλλά ο άμεσος κίνδυνος να χάσει το Ulster Grand Prix.

Πάντως είναι σαν η ζωή να θέλει κάτι να πει αυτές τις ημέρες στον Dunlop, με τους συνεχείς τραυματισμούς του. Ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 7 Ιουλίου 2018, σκοτώθηκε ο αδερφός του, o William. Με την σειρά του ο William είχε σκοτωθεί μόλις πέντε ημέρες από την 18η επέτειο του θανάτου του θείου του Joey Dunlop, θρυλικού αναβάτη στο παγκόσμιο στερέωμα. Το 2008 θα έχαναν και τον πατέρα τους, τον Robert Dunlop στον North West 200! Κι έτσι ο Michael, ένας από τους πιο πετυχημένους αγωνιστικά Dunlop είναι πλέον και ο μόνος ζωντανός, με πιθανότητες να διηγηθεί στα εγγόνια του ιστορίες από τους αγώνες. Οι υπόλοιποι δεν είχαν αυτή την τύχη, έφυγαν νωρίς.

Η προηγούμενη γενιά έχασε και τα δύο αδέρφια στο πρωτάθλημα δρόμου και η νέα έχει ήδη μία απώλεια…