VOGE – Αλματώδης άνοδος των πωλήσεων τον μήνα Ιούλιο

Τα DS525X και 300DS τα best seller της εταιρείας
VOGE
Από το

motomag

23/8/2023

Η VOGE κατάφερε τον μήνα Ιούλιο να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών ανεξαρτήτως κυβισμού και αφετέρου να δει δύο μοντέλα της να βρίσκονται μέσα στο top 5!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Mototrend:

Η άνοδος των πωλήσεων της Voge είναι αλματώδης και μετά την κορυφή στην ιδιαίτερα εμπορική κατηγορία των μοτοσυκλετών 250-400cc κατάφερε για το μήνα Ιούλιο αφενός να αναρριχηθεί στην 3η θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών ανεξαρτήτως κυβισμού και αφετέρου να δει δύο μοντέλα της να βρίσκονται μέσα στο top 5!  

Συγκεκριμένα, με 122 συνολικές ταξινομήσεις βρίσκεται πλέον στο top 3 των εταιρειών, με τα μοντέλα της DS525X και 300DS να κατακτούν την 3η και 5η θέση με 50 και 31 πωλήσεις αντίστοιχα!

VOGE

 

Ετικέτες

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία καταστρέφει πάνω από 200 παράνομα δίκυκλα [Video]

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταπολέμησης του εγκλήματος
newyork
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/5/2026

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης κατέστρεψε με μπουλντόζα περισσότερα από 200 σκούτερ, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες στο Staten Island την περασμένη Τρίτη (12/5), στο πλαίσιο της εκστρατείας της πόλης κατά των παράνομων και μη καταχωρημένων οχημάτων.

Η πράξη αυτή δημοσιοποιήθηκε ως προειδοποίηση προς τους παραβάτες που δεν δηλώνουν τα οχήματά τους και συχνά τα χρησιμοποιούν για τη διάπραξη εγκλημάτων.

Παρακάτω μπορεί να δείτε και το επίμαχο video:

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, τουλάχιστον 5.700 “επικίνδυνα παράνομα οχήματα” έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής από την αρχή του 2026, μια αύξηση 10% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2025.

Το παραπάνω γεγονός ίσως συνδέεται και με τον θάνατο ενός μωρού από αδέσποτη σφαίρα, με τους υπόπτους να διαφεύγουν με ένα παράνομο δίκυκλο.

Ετικέτες