Yadea - Θεμελίωσε το δεύτερο εργοστασίο της στο Βιετνάμ

Με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής 2 εκατομμυρίων ηλεκτρικών δικύκλων
Yadea - Νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/2/2024

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2024, η Yadea προχώρησε στην τελετή θεμελίωσης του δεύτερου εργοστασίου ηλεκτρικών δικυκλων στο Βιετνάμ, στην επαρχία Bac Giang, εργοστάσιο που αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στο 2025.

Αυτό το εργοστάσιο της Yadea, που βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Tan Hung, Lang Giang, Bac Giang, σηματοδοτεί μια σημαντική επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Με έκταση 232.200 τετραγωνικά μέτρα, είναι τοποθετημένο σε θέση να αποτελέσει μια παραγωγική μονάδα με ετήσια δυναμικότητα 2 εκατομμυρίων μονάδων!

"Το νέο εργοστάσιο θα χρησιμεύσει ως γέφυρα διπλής κατεύθυνσης, συνδέοντας τη Yadea με την παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα μας δεν πωλούνται μόνο στο Βιετνάμ- αξιοποιούμε επίσης τους υψηλής ποιότητας εξαγωγικούς πόρους του Βιετνάμ για να φτάσουμε σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας", δήλωσε ο Rong Wenyou, γενικός διευθυντής της Yadea Vietnam Manufacturing. "Θα εξάγουμε επίσης τις βασικές τεχνολογίες μας, όπως τις μπαταρίες γραφενίου Yadea TTFAR, με στόχο να καθιερώσουμε το Βιετνάμ ως βασικό υπερπόντιο κόμβο.”

Yadea - Νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ

“Αυτό το εργοστάσιο θα λειτουργήσει επίσης ως κέντρο έρευνας και ανάπτυξης για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Περίπου το 30% των προϊόντων που κατασκευάζονται σε αυτό το εργοστάσιο θα εξάγεται στις γύρω χώρες του Βιετνάμ", πρόσθεσε ο Liu Jia, γενικός διευθυντής της Yadea Vietnam Marketing.

Yadea - Νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ

Με την έναρξη λειτουργίας του δεύτερου εργοστασίου στο Βιετνάμ μόλις τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου, η Yadea επιδεικνύει τη φιλοδοξία της να επιταχύνει την ανάπτυξη στη Νοτιοανατολική Ασία από το Βιετνάμ.

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.