Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Φάκελος – Δρομοκρατία

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια

Από το δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε για την εκδήλωση με θέμα την οδική ασφάλεια, που θα διοργανωθεί την 1η Οκτωβρίου στο Κιλκίς. Μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν αρκετοί φορείς από ετερόκλητους χώρους, προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όσους την παρακολουθήσουν από κοντά:

 

Δελτίο τύπου

 

"Για πρώτη φορά μια διαδραστική εκδήλωση με θέμα τα τροχαία ατυχήματα!

 

Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο ''ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ'' θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη του Κιλκίς, από τις 08:00 έως τις 14:00 στο κέντρο της πόλης και σκοπός της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια και τις τραγικές συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης 2.000 άτομα θα ξαπλώσουν στο οδόστρωμα επί της οδού 21ης Ιουνίου και θα γίνει βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση τους με σκοπό να παρουσιαστεί η οδυνηρή εικόνα του αριθμού των ανθρώπων που χάνονται άδικα κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν σενάρια προσομοίωσης τροχαίων ατυχημάτων που θα περιλαμβάνουν απεγκλωβισμούς θυμάτων, παροχή Α βοηθειών και κλήση του ΕΚΑΒ.

Για την επίτευξη του σκοπού της δράσης θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό σποτ που θα προβληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να δείξει παντού με αληθινά σκληρό τρόπο τις συνέπειες ενός ατυχήματος, να σοκάρει και να προτρέψει άπαντες σε αλλαγή οδηγικής συμπεριφοράς.

Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, έχει δημιουργηθεί σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook όπου πληκτρολογείτε με ελληνικούς χαρακτήρες ''ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ''

 

 

 

Με τιμή

 

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ

Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κιλκίς ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λ.ΕΦ.Ε.Δ.

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς Μ.Ο.Κ

Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς ΧΩ.Μ.Α.

Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς ΧΩ.Μ.Α."