Συμμετοχή στους Αγώνες Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στην Τρίπολη

Από το

Μαύρο Σκύλο

23/3/2011

Κυριακή, 10 Απριλίου • 9:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

 

Σκυταλοδρομία αιμοδοσίας

Στις 9 και 10 Απριλίου ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας ( Σ.Ο.Α.Μ), διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας, τον 1ον αγώνα ταχύτητας.

Το νέο Δ.Σ. της Σ.Ο.Α.Μ υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Τζωρτζόπουλου έδειξε ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Σύλλογό μας για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, δημιουργία τράπεζας αίματος και συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες μας.

Αρχή της συνεργασίας μας θα γίνει με τη συμμετοχή Λεσχών μοτοσικλετιστών στην πίστα των αγώνων μαζί με τους αγωνιζόμενους και ομιλία κάλεσμα για την συνεργασία και με άλλων φορέων.

Η συνεργασία μας αυτή με τους Έλληνες πρωταθλητές της μοτοσυκλέτας και η ωραία αυτή ενέργεια της συμμετοχής μας, παρουσία χιλιάδων θεατών και μέσων μαζικής ενημέρωσης στη αγωνιστική πίστα όλων εμάς των σκυταλοδρόμων μοτοσικλετιστών, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ και όλους τους Αγωνιζόμενους μοτοσικλετιστές και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να φέρνουν πάντα νίκες στη Χώρα μας. Σπύρος Γραμμένους.

Περιμένουμε λέσχες ή μεμονωμένους μοτοσικλετιστές να δηλώσουν συμμετοχή.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στο βενζινάδικο ΑΕGEAN μετά τα διόδια της Ελευσίνας στις 09.00 αναχώρηση ανά λέσχη στις 09.30. Εκεί θα δοθούν οι ειδικές κάρτες εισόδου και κόκκινες σαλιάρες της αιμοδοσίας. Σύμφωνα με τις κατ' ιδίαν συζητήσεις που είχαμε με λέσχες η συμμετοχή προβλέπετε πολύ μεγάλη και παρακαλούμε να έχετε μαζί σας ένα κόκκινο μπουφάν ή μπλουζάκι μήπως και δεν φθάσουν οι σαλιάρες.

Είναι υποχρέωση όλων μας.........

ΛΕΜΟΤ: Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2022

Ειδική εκδήλωση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
ΛΕΜΟΤ
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

16/1/2023

Η ΛΕΜΟΤ ανακοίνωσε την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην έδρα της λέσχης στην οδό Σφιγγός 13 στην Αθήνα όπου θα βραβεύσει τους αθλητές της για την αγωνιστική σεζόν του 2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. Αθλητικό Σωματείο σας προσκαλεί στην βράβευση των αθλητών της για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις το 2022.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00

στην νέα έδρα της Λέσχης Σφιγγός 13, Αθήνα 117 45

https://goo.gl/maps/R8dvQR7Ad73oCkzx6

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Πάρι Κόντη Έφορο Αγωνιστικού της Λ.Ε.ΜΟΤ. στο 6937440513

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ.