Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

Συμμετοχή στους Αγώνες Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στην Τρίπολη

Κυριακή, 10 Απριλίου • 9:00 π.μ. - 3:30 μ.μ.

 

Σκυταλοδρομία αιμοδοσίας

Στις 9 και 10 Απριλίου ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας ( Σ.Ο.Α.Μ), διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας, τον 1ον αγώνα ταχύτητας.

Το νέο Δ.Σ. της Σ.Ο.Α.Μ υπό την προεδρία του κ. Γιάννη Τζωρτζόπουλου έδειξε ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Σύλλογό μας για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, δημιουργία τράπεζας αίματος και συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες μας.

Αρχή της συνεργασίας μας θα γίνει με τη συμμετοχή Λεσχών μοτοσικλετιστών στην πίστα των αγώνων μαζί με τους αγωνιζόμενους και ομιλία κάλεσμα για την συνεργασία και με άλλων φορέων.

Η συνεργασία μας αυτή με τους Έλληνες πρωταθλητές της μοτοσυκλέτας και η ωραία αυτή ενέργεια της συμμετοχής μας, παρουσία χιλιάδων θεατών και μέσων μαζικής ενημέρωσης στη αγωνιστική πίστα όλων εμάς των σκυταλοδρόμων μοτοσικλετιστών, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ και όλους τους Αγωνιζόμενους μοτοσικλετιστές και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να φέρνουν πάντα νίκες στη Χώρα μας. Σπύρος Γραμμένους.

Περιμένουμε λέσχες ή μεμονωμένους μοτοσικλετιστές να δηλώσουν συμμετοχή.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στο βενζινάδικο ΑΕGEAN μετά τα διόδια της Ελευσίνας στις 09.00 αναχώρηση ανά λέσχη στις 09.30. Εκεί θα δοθούν οι ειδικές κάρτες εισόδου και κόκκινες σαλιάρες της αιμοδοσίας. Σύμφωνα με τις κατ' ιδίαν συζητήσεις που είχαμε με λέσχες η συμμετοχή προβλέπετε πολύ μεγάλη και παρακαλούμε να έχετε μαζί σας ένα κόκκινο μπουφάν ή μπλουζάκι μήπως και δεν φθάσουν οι σαλιάρες.

Είναι υποχρέωση όλων μας.........