Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Honda CRF450R & Π.Κουζής νικητές στον 1ο αγώνα Παν.ΜΧ

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R στον 1ο αγώνα motocross στις Σέρρες

Με τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Motocross στις Σέρρες να διεξάγεται ομαλά, έπειτα από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί, ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός σε όλες τις κατηγορίες, ιδιαίτερα με τους ξένους αναβάτες που συμμετείχαν στον αγώνα, παρόλο που φυσικά δεν μετρούσε η συμμετοχή τους στην βαθμολογία. Ο Παναγιώτης Κουζής ήρθε πρώτος με 47 βαθμούς, ενώ τα αποτελέσματα αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε εδώ, όπως ανέβηκαν απευθείας μετά την λήξη του αγώνα.

Ακολουθεί νεότερο δελτίο τύπου της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημου Εισαγωγέα - Διανομέας της  Honda moto στην Ελλάδα για την εντυπωσιακή επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή, που αποτελεί επίσημη συμμετοχή τους:

Δελτίο Τύπου

27 Φεβρουαρίου 2018

O Παναγιώτης Κουζής, 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross,  μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της  Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R κέρδισε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναγιώτη Κουζής συγκέντρωσε 47 βαθμούς.

Στο 1ο σκέλος του αγώνα με την πτώση της μπάρας εκκίνησης βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν εναλλαγές στην κορυφή της ΜΧ1 κατηγορίας με τελικό αποτέλεσμα τη 2η θέση στην κατηγορία του. Στο 2ο σκέλος, ο Κουζής οδηγώντας τη Honda CRF450R τερμάτισε εύκολα, αυτή τη φορά στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας έτσι την υπεροχή του. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο 15 φορές Πρωταθλητή να βρεθεί στην 1η  θέση του βαθμολογικού πίνακα αό τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό του αγώνα δήλωσε: «ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό καθώς έχει αυξηθει το επίπεδο του ανταγωνισμού.»

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R τερμάτισε στην 5η και 6η θέση των δύο σκελών του αγώνα συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Άργος.