Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Π.Π. ΜΧ 2020: Ηχηρή παρουσία της TMGRacing στα Τρίκαλα!

Ένα βάθρο και τερματισμοί εντός της δεκάδας

Ο δεύτερος αγώνας του Π.Π.ΜΧ στα Τρίκαλα ήταν αρκετά δύσκολος δεδομένης της κατάστασης της πίστας, με το ΜΟΤΟ να βρίσκεται εκεί με φυσική παρουσία και να σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις! Σε πολλά σημεία της πίστας την πρώτη μέρα, το χώμα ήταν σκληρό και στεγνό, ενώ μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά σε κάποια σημεία το χώμα έφυγε τελείως και εμφανίστηκε το υπέδαφος. Ωστόσο, τη δεύτερη μέρα τα πράγματα ήταν καλύτερα και μόνο ο δυνατός αέρας ήταν που εμπόδισε τους αναβάτες. Η TMGRacing Team βρέθηκε και στα δυο σκέλη μέσα στη δεκάδα και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τις δηλώσεις των αναβατών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ηχηρή παρουσία για την TMGRacing Team.“

Ο δεύτερος αγώνας του Π.Π Motocross στην πίστα των Τρικάλων βρήκε την νέα μας ομάδα σε πολύ καλές θέσεις σε ΜΧ1 και ΜΧ2

Νίκος Λυρίου #161 ΜΧ1
Α' Σκέλος 5ος ,  Β' Σκέλος 3ος
TM 300 MX Fi

Τερματίζοντας στη πέμπτη και τρίτη θέση στο Α και Β σκέλος, κατάφερα να ισοβαθμήσω στη τέταρτη θέση της γενικής (τρίτη βαθμολογούμενη λόγω ξένων συμμετοχών). Το σαββατοκύριακο δεν κατάφερα να “βρεθώ” μέσα στην πίστα αλλά με κάποιες αλλαγές που κάναμε στην μοτοσυκλέτα μετά το πρώτο σκέλος, κλείσαμε το αγωνιστικό διήμερο με μια θέση στο βάθρο! Ωστόσο, δεν ήταν οι επιδόσεις που ήθελα.
Το σημαντικό είναι ότι φεύγουμε υγιείς με πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κωνσταντίνος Μπετείνης #120 ΜΧ2
TM 250 MX Fi
Α' Σκέλος 10ος, Β' Σκέλος 7ος

Με την ολοκλήρωση τον δεύτερο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος MX στα Τρίκαλα κατάφερα να βρεθώ στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά του σε σχέση με την προετοιμασία μου που ήταν ελάχιστη και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Έχω μεγαλύτερες προσδοκίες διότι ακόμη εξοικειώνομαι με τη νέα μου μοτοσυκλέτα. Η προπόνηση και η βελτίωση συνεχίζεται.

Να σημειώσουμε ότι ο αθλητής μας Μιχάλης Παναγιωτόπουλος (ΜΧ300, ΤΜ 300 2Τ) δεν συμμετείχε λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον καρπό του από μια πτώση στον πρώτο αγώνα στις Σέρρες. Να του ευχηθούμε περαστικά και ευελπιστούμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Ραντεβού στην Νέα Γωνιά στις 28-29 Μαρτίου.