Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Π.Π. Motocross 2020: Επιτυχημένη η επιστροφή της Husqvarna Motul Michelin MX Team

Ετοιμοπόλεμη ομάδα μετά από 4 μήνες αποχής

Η ομάδα Husqvarna Motul Michelin MX Team επέστρεψε στην αγωνιστική δράση του πανελληνίου πρωταθλήματος Mootcross, μετά από τέσσερις μήνες διακοπής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετρώντας με το "καλημέρα" τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις επιδόσεις των αναβατών της ομάδας, μαζί με τις πρώτες δηλώσεις τους μετά τον τερματισμό.

 

Δελτίο τύπου

 

HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM: ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ HUSQVARNA ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ

 

Τσαρνάς και Γεωγαντάς, μαζί με όλο το team της Husqvarna, βρέθηκαν στην πίστα της Προσοτσάνης για έναν δύσκολο αγώνα από όλες τις απόψεις. Η αποχή των τεσσάρων μηνών και οι περίεργες καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τους πάντες, αλλά τελικά η ομάδα έφυγε από τον πρώτο αγώνα στην μετά κορωνοϊού εποχή με θέσεις στο βάθρο των νικητών τόσο στην MX1 όσο και στην ΜΧ2.

Ο Άρης Τσαρνάς, αν και δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του εξαιτίας τραυματισμού, προσπαθεί για το καλύτερο και βρίσκεται σταθερά μέσα στους πρώτους, έχουμε πολύτιμο βοηθό το Husqvarna FC 450 Rock Star Edition

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION

5ος ΜΧ 1 (6ος Α΄ Σκέλος / 4ος Β΄ Σκέλος) “Στο Α’ σκέλος είχα μια μέτρια εκκίνηση και αναγκάστηκα να “πατήσω” σε διαφορετική γραμμή με αποτέλεσμα να “κολλήσω” και να χάσω αρκετό χρόνο. Κατάφερα να τερματίσω 6ος αν και είχα δύο πτώσεις. Στο Β΄ σκέλος ξεκίνησα καλύτερα. Το λάθος που έκανα στην αρχή δεν με πτόησε και μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να τερματίσω τέταρτος. Προσπαθώ να ξεπεράσω τον τραυματισμό που έχω στον ώμο από τον αγώνα των Σερρών και ελπίζω πως αγώνα με τον αγώνα θα τα πηγαίνω καλύτερα, με την πολύτιμη βοήθεια και της ομάδας μου.”

Ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM πήρε την pole position και κυριάρχησε στο Β΄σκέλος του αγώνα, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται στην ελίτ των αναβατών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX.

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250

2ος ΜΧ 2 (4ος Α΄ Σκέλος / 1ος Β΄ Σκέλος) “Μετά από μια δύσκολη περίοδο, λόγω της καραντίνας, καταφέραμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τίτλο. Η ομάδα με βοήθησε να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες του αγώνα, προετοιμάζοντας την μοτοσυκλέτα μου με τον καλύτερο τρόπο. Συνεχίζουμε δυναμικά παρόλα αυτά για τον επόμενο αγώνα στην Προσοτσάνη.”

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον τέταρτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 18 και 19 Ιουλίου στη Δράμα.