Ducati Panigale V2 Black on Black - Νέος χρωματισμός για το 2024

Στα μαύρα, δίπλα στην κλασσική κόκκινη έκδοση
Panigale Black on Black
Από το

motomag

7/6/2023

Για το 2024 το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσθέτει δίπλα στον ήδη υπάρχοντα “Ducati Red” χρωματισμό του Panigale V2, τη νέα έκδοση “Black on Black” τονίζοντας έτσι περισσότερο τον επιθετικό σχεδιασμό και τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Panigale δέχεται μία νέα χρωματική επιλογή για το 2024 με την ονομασία “Black on Black”, με το σκούρο γκρι σε ματ φινίρισμα να κυριαρχεί, ενώ συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο.

Ο σκοτεινός αυτός χρωματικός συνδυασμός παντρεύεται επιπλέον με κόκκινες λεπτομέρειες που εντοπίζονται στο λογότυπο της εταιρείας στο ρεζερβουάρ και την ουρά στην ονομασία του μοντέλου στα πλαϊνά μέρη του φαίρινγκ, και στους τροχούς. Νέα επίσης είναι και η σέλα στο “Black on Black Livery” με ανανεωμένα γραφικά και νέα υλικά.

Κατά τα υπόλοιπα, ο Superquadro V2 κινητήρας των 955 κυβικών με μέγιστη απόδοση 155 ίππους στις 10.750 στροφές και 10,6 κιλά ροπής στις 9.000, παραμένει ως είχε, χωρίς αλλαγές.

Ετικέτες

Η Royal Enfield ετοιμάζει το Continental GT-R 750 για παραγωγή

Το αγωνιστικό πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στην EICMA έχει πάρει ρότα για τον δρόμο
royal enfield continental gt-r 750 spy pics
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/3/2026

Η Royal Enfield προετοιμάζεται για να λανσάρει έναν νέο κινητήρα, δικύλινδρο σε σειρά με 750 κυβικά εκατοστά χωρητικότητα και ήδη έχουμε δει πρωτότυπα εξέλιξης να δοκιμάζονται με αυτόν σε δύο διαφορετικές μορφές: Himalayan 750 και Continental GT 750.

Η νέα έκπληξη μας έρχεται από την Ινδία και αφορά μιαν ακόμη μοτοσυκλέτα με τον νέο δικύλινδρο που δοκιμάζεται στον δρόμο και η οποία μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο Continental GT-R που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση MotoVerse στην Ινδία και μετά στην έκθεση EICMA 2025 στο Μιλάνο.

Σε αμφότερες περιπτώσεις η μοτοσυκλέτα δεν διέθετε εξοπλισμό δρόμου και έμοιαζε με ένα αγωνιστικό πρωτότυπο στημένο πάνω στον νέο κινητήρα, με τη σιλουέτα του Continental GT και ένα κοντό ρετρό φέρινγκ.

Σε αυτό το νέο μοντέλο η Royal Enfield πατά στη βάση του πρωτοτύπου Continental GT 750 που είχαμε δει πρόσφατα σε δοκιμές στον δρόμο, με δύο δίσκους μπροστά.

Συγκριτικά με το πρωτότυπο GT-R 750 της EICMA, ξεχωρίζουν οι μακρύτερες εξατμίσεις, προφανώς ελέω προδιαγραφών και φυσικά ο πλήρης εξοπλισμός δρόμου.

Οι πληροφορίες μας μιλούν για ένα μοντέλο 2027 πιθανότατα θα εμφανιστεί δίπλα στο Continental GT 750 στις μεγάλες εκθέσεις στο τέλος της φετινής χρονιάς.