Ducati Panigale V2 Black on Black - Νέος χρωματισμός για το 2024

Στα μαύρα, δίπλα στην κλασσική κόκκινη έκδοση
Panigale Black on Black
Από το

motomag

7/6/2023

Για το 2024 το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσθέτει δίπλα στον ήδη υπάρχοντα “Ducati Red” χρωματισμό του Panigale V2, τη νέα έκδοση “Black on Black” τονίζοντας έτσι περισσότερο τον επιθετικό σχεδιασμό και τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Panigale δέχεται μία νέα χρωματική επιλογή για το 2024 με την ονομασία “Black on Black”, με το σκούρο γκρι σε ματ φινίρισμα να κυριαρχεί, ενώ συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο.

Ο σκοτεινός αυτός χρωματικός συνδυασμός παντρεύεται επιπλέον με κόκκινες λεπτομέρειες που εντοπίζονται στο λογότυπο της εταιρείας στο ρεζερβουάρ και την ουρά στην ονομασία του μοντέλου στα πλαϊνά μέρη του φαίρινγκ, και στους τροχούς. Νέα επίσης είναι και η σέλα στο “Black on Black Livery” με ανανεωμένα γραφικά και νέα υλικά.

Κατά τα υπόλοιπα, ο Superquadro V2 κινητήρας των 955 κυβικών με μέγιστη απόδοση 155 ίππους στις 10.750 στροφές και 10,6 κιλά ροπής στις 9.000, παραμένει ως είχε, χωρίς αλλαγές.

Ετικέτες

BSA Thunderbolt 350: Έρχεται στην Ελλάδα με υπογραφή KISKA

Η adventure μοτοσυκλέτα της BSA ετοιμάζεται να βγει στην αγορά και έχουμε μια πρώτη εκτίμηση χρόνου άφιξης και τιμής
BSA Thunderbolt 350
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/2/2026

Στην πρόσφατη παρουσία της BSA στην έκθεση EICMA 2025 το Thunderbolt 350 εύλογα συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον ως το νέο μοντέλο που ακόμη δεν είχε μπει στην παραγωγή, μα αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

Έχοντας πια αντιπροσώπευση στην Ελλάδα από την KSR Hellas, η άφιξή του στη χώρα δεν είναι ακόμη οριστικά καθορισμένη και η πρόβλεψη είναι για το 2027, με μερικές πιθανότητες να έρθει στα μέρη μας αρκετά νωρίτερα, τον φετινό Σεπτέμβριο.

BSA Thunderbolt 350

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, η τιμή του εκτιμάται πως θα κινηθεί περίπου στο ένα χιλιάρικο πάνω από το Bantam 350 - για την τιμολόγηση του οποίου έχουμε μιλήσει λίγο πριν το τέλος της περασμένης χρονιάς.

BSA Thunderbolt 350

Το τέταρτο μοντέλο της BSA μετά τα Gold Star 650, Bantam 350 και Scrambler 350 είναι σχεδιασμένο από τον αυστριακό οίκο KISKA - ο οποίος έχει πια ανεξαρτητοποιηθεί μετά τις ιδιοκτησιακές αλλαγές που συντελέστηκαν στον όμιλο Pierer, του οποίου ήταν μέλος – με βάση μια σιλουέτα που επιχειρεί να συνδέσει την ιστορία της BSA με τις σύγχρονες επιταγές της adventure σχολής.

BSA Thunderbolt 350

Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του είναι κοινός με το Bantam 350, μετρώντας 334 cc για μέγιστη απόδοση 29 ίππων στις 8.000 rpm και 3 χιλιογραμμόμετρων ροπής στις 5.800 rpm μέσω εξατάχυτου κιβωτίου.

BSA Thunderbolt 350

Με τροχούς 21 ιντσών μπροστά και 17 πίσω το Thunderbolt δεν κρύβει τη χωμάτινη πλευρά του χαρακτήρα του, η οποία υποστηρίζεται από τις αναρτήσεις που περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι 41 mm με διαδρομή 200 mm και ένα αμορτισέρ με διαδρομή 180 mm.

BSA Thunderbolt 350

Εξοπλίζεται με δικάναλο ABS με τρία modes λειτουργίας (Road, Rain και Off-Road), traction control, συνδεσιμότητα Bluetooth με υποστήριξη πλοήγησης και δηλώνει στεγνό βάρος 185 κιλών.

BSA Thunderbolt 350

 

Ετικέτες