Ducati Panigale V2 Black on Black - Νέος χρωματισμός για το 2024

Στα μαύρα, δίπλα στην κλασσική κόκκινη έκδοση
Panigale Black on Black
Από το

motomag

7/6/2023

Για το 2024 το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσθέτει δίπλα στον ήδη υπάρχοντα “Ducati Red” χρωματισμό του Panigale V2, τη νέα έκδοση “Black on Black” τονίζοντας έτσι περισσότερο τον επιθετικό σχεδιασμό και τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Panigale δέχεται μία νέα χρωματική επιλογή για το 2024 με την ονομασία “Black on Black”, με το σκούρο γκρι σε ματ φινίρισμα να κυριαρχεί, ενώ συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο.

Ο σκοτεινός αυτός χρωματικός συνδυασμός παντρεύεται επιπλέον με κόκκινες λεπτομέρειες που εντοπίζονται στο λογότυπο της εταιρείας στο ρεζερβουάρ και την ουρά στην ονομασία του μοντέλου στα πλαϊνά μέρη του φαίρινγκ, και στους τροχούς. Νέα επίσης είναι και η σέλα στο “Black on Black Livery” με ανανεωμένα γραφικά και νέα υλικά.

Κατά τα υπόλοιπα, ο Superquadro V2 κινητήρας των 955 κυβικών με μέγιστη απόδοση 155 ίππους στις 10.750 στροφές και 10,6 κιλά ροπής στις 9.000, παραμένει ως είχε, χωρίς αλλαγές.

Ετικέτες

Bajaj Pulsar N250 και NS200: Ανανεώνονται με WP αναρτήσεις, ride-by-wire και νέα οθόνη

Φωτογραφίες από την Ινδία αποκαλύπτουν την επόμενη μέρα των Pulsar
bajaj
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/9/2026

Το Pulsar N250 μετρά κάμποσα χρόνια δίχως σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας τη μορφή που είχε από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Στην Ινδία συζητιέται καιρό τώρα η ανανέωση της οικογένειας Pulsar, εν μέσω ενός περιβάλλοντος που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, με την επικαιρότητα να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Μέσω ενός βίντεο που προέρχεται από την Ινδία, αποκαλύπτεται τώρα η ανανέωση δύο σημαντικών μοντέλων της οικογένειας αυτής, των Pulsar N250 και Pulsar NS200.

Από τα πλάνα του βίντεο αυτού βλέπουμε πως η Bajaj δεν αλλάζει δραστικά τις μοτοσυκλέτες της, καθώς σχεδιαστικώς μένει στις ίδιες γραμμές που είχαν από πριν. Η βασική διαφορά είναι η χρήση νέων αναρτήσεων, με το μπροστινό να γίνεται πλέον ανεστραμμένο και κοσμείται από την υπογραφή της WP.

Πρόκειται για πιρούνι WP Apex, το ίδιο που συναντάμε στο KTM 390 Duke και το οποίο φυσικά έχει γίνει πια προσβάσιμο στις μοτοσυκλέτες της Bajaj μετά την εξαγορά της ΚΤΜ. Για την ακρίβεια, αυτές θα είναι οι πρώτες Bajaj που θα φορέσουν αναρτήσεις WP ως αρχική τοποθέτηση από το εργοστάσιο. Δεν είναι σαφές αν και τα αμορτισέρ είναι της WP, είναι όμως πολύ πιθανό.

Επιπλέον, το άλλο μεγάλο νέο για τα δύο μοντέλα είναι η άφιξη μιας οθόνης TFT με διαγώνιο 5 ιντσών, πιθανότατα της ίδιας που πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει η Bajaj στην Ινδία με το νέο Pulsar N160 4V, μοντέλο της ινδικής αγοράς που δεν έρχεται στην Ευρώπη. Λογικά θα διαθέτει συνδεσιμότητα και διαβάζουμε στον ινδικό Τύπο για δυνατότητα mirroring του κινητού τηλεφώνου ώστε να προβάλλει πλοήγηση σε αυτήν.

Υπάρχουν ακόμη φήμες για χρήση ηλεκτρονικού γκαζιού, ride-by-wire, στα δύο αυτά μοντέλα, μαζί με το οποίο θα έρθουν ride modes και traction control, κάτι που πάντως μένει να επιβεβαιωθεί.

Τέλος, η ανανέωση των δύο Pulsar περιλαμβάνει ακόμη νέους διακόπτες για τον χειρισμό της οθόνης, προερχόμενους από τα KTM Duke, καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες.

Είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε για ευρωπαϊκό ενδιαφέρον γι’ αυτές τις μοτοσυκλέτες της Bajaj, καθώς δεν έχουν καν παρουσιαστεί στην Ινδία. Οι φωτογραφίες αυτές ωστόσο επιβεβαιώνουν πως όντως η ινδική εταιρεία έχει στο άμεσο πλάνο της την ανανέωση και αναβάθμιση των Pulsar, οπότε αργά ή γρήγορα εκτιμούμε πως θα τα δούμε και στην Ευρώπη, ειδικά το Ν250 που ήδη έχει κάμποσα χρόνια στα μέρη μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RushLane (@rushlane)

 

Ετικέτες