Ducati Panigale V2 Black on Black - Νέος χρωματισμός για το 2024

Στα μαύρα, δίπλα στην κλασσική κόκκινη έκδοση
Panigale Black on Black
Από το

motomag

7/6/2023

Για το 2024 το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσθέτει δίπλα στον ήδη υπάρχοντα “Ducati Red” χρωματισμό του Panigale V2, τη νέα έκδοση “Black on Black” τονίζοντας έτσι περισσότερο τον επιθετικό σχεδιασμό και τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Panigale δέχεται μία νέα χρωματική επιλογή για το 2024 με την ονομασία “Black on Black”, με το σκούρο γκρι σε ματ φινίρισμα να κυριαρχεί, ενώ συνδυάζεται με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο.

Ο σκοτεινός αυτός χρωματικός συνδυασμός παντρεύεται επιπλέον με κόκκινες λεπτομέρειες που εντοπίζονται στο λογότυπο της εταιρείας στο ρεζερβουάρ και την ουρά στην ονομασία του μοντέλου στα πλαϊνά μέρη του φαίρινγκ, και στους τροχούς. Νέα επίσης είναι και η σέλα στο “Black on Black Livery” με ανανεωμένα γραφικά και νέα υλικά.

Κατά τα υπόλοιπα, ο Superquadro V2 κινητήρας των 955 κυβικών με μέγιστη απόδοση 155 ίππους στις 10.750 στροφές και 10,6 κιλά ροπής στις 9.000, παραμένει ως είχε, χωρίς αλλαγές.

Ετικέτες

Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του!

Ένα teaser βίντεο με μπόλικη δράση στον πάγο, μας δείχνει τί να περιμένουμε
motomagHusqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

23/2/2024

Πάγος, λάστιχα με καρφιά και το Vitpilen/Svartpilen 801/901 μας δείχνει το πώς θα μοιάζει, ακολουθώντας την σχεδιαστική ταυτότητα που ξέρουμε από τα μικρότερα μέλη των δύο οικογενειών, αλλά και τον προκάτοχό του Vitpilen 701, με την Husqvarna να μας κρατάει σε αγωνία τόσο για τον κυβισμό όσο και για το τελικό όνομα που θα δώσει στο νέο της μοντέλο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη το νέο Vitpilen/Svartpilen 801/901 θα παρουσιαστεί στις 5/3, όμως η Husqvarna θέλει να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο hype. Με ένα μικρής διάρκειας teaser βίντεο (reel) στα κοινωνικά της δίκτυα, η εταιρεία του Pierer Group, μας προϊδεάζει για τον χαρακτήρα της νέας της μοτοσυκλέτας.

Το βίντεο ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο, στα καρφιά τα οποία σπάνε τον πάγο για να βρουν πρόσφυση. Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον πίσω τροχό να σπινάρει στην εκκίνηση, με τον θαρραλέο αναβάτη να οδηγεί επιθετικά την μοτοσυκλέτα πάνω στην ολισθηρή επιφάνεια.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η εμφάνιση θυμίζει αρκετά αυτή του μοντέλου προπαραγωγής, το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Έτσι, ο στρογγυλός προβολέας παραμένει, μαζί με ένα προστατευτικό μασκάκι μπροστά του, το οποίο δεν γίνεται σαφές αν θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Προχωρώντας προς τα πίσω, γίνεται εμφανής η επίδραση των αγώνων flat-track στον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με τις καμπύλες να απουσιάζουν. Το παραλληλόγραμμο πίσω μέρος, φιλοξενεί ένα ίδιας διάταξης φανάρι, ενώ στα δεξιά του έρχεται το ψηλά τοποθετημένο τελικό. Αν και η βάση της πινακίδας απουσιάζει, υπολογίζουμε ότι πιθανότατα θα βγαίνει κάτω από την ουρά και όχι πάνω στον πίσω τροχό, όπως στον προκάτοχό του Vitpilen 701.

Όσον αφορά τον χρωματισμό, δυστυχώς η Husqvarna φρόντισε να καλύψει με καμουφλάζ όλα τα πλαστικά του Vitpilen/Svartpilen 801/901, κρατώντας την αγωνία για την τελική εμφάνιση μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου. Ο ήχος, όμως, ο οποίος ξεφεύγει σε μερικά πλάνα, μας δηλώνει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, τον οποίο όπως μας έχει συνηθίσει θα δανείζεται από την όμορη εταιρεία, KTM.

Δείτε το μικρής διάρκειας teaser βίντεο:

Ετικέτες