Honda RedMoto CRF-RX Enduro 50th Anniversary - Επετειακά enduro μοντέλα

Σε 4 εκδόσεις και σε περιορισμένη παραγωγή συνολικά 200 αντιτύπων
Honda CRF450RX 50th Anniversary
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2023

Η Honda RedMoto παρουσίασε την έκδοση περιορισμένης παραγωγής ‘CRF-RX Enduro 50th Anniversary’ για να τιμήσει τα 50 χρόνια ζωής της γκάμας CR.

Είχε προηγηθεί η παρουσίαση από τη Honda του CRF450R 50th Anniversary τον Σεπτέμβριο του 2022, έναν αισθητικής φύσης φόρο τιμής στην ιστορική CR250M Elsinore, σε επετειακούς χρωματισμούς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ιταλική RedMoto μετατρέπει στις εγκαταστάσεις της τα MX μοντέλα της Honda σε enduro και supermoto μοτοσυκλέτες, έχοντας παράλληλα τη διανομή τους σε Ιταλία και Ευρώπη. Παράλληλα, “τρέχει” και την επίσημη εργοστασιακή ομάδα του Ιάπωνα κατασκευαστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Τώρα, σε συνάρτηση με την κυκλοφορία του επετειακού CRF450R 50th Anniversary, η RedMoto παρουσιάζει με τη σειρά της τέσσερις enduro εκδόσεις με αντίστοιχους επετειακούς χρωματισμούς, σε περιορισμένη παραγωγή 50 αντιτύπων για κάθε μία από αυτές -CRF 250RX, CRF 300RX, CRF 400RX και CRF 450RX.

Η έκδοση ‘CRF-RX Enduro 50th Anniversary’ έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες του 2023 (βασική και Special Edition), με τις αλλαγές να περιορίζονται στο κομμάτι της εμφάνισης και πιο συγκεκριμένα στα κάτωθι:

Honda 50th
  • Μπλε κάλυμμα σέλας

  • Γραφικά αποκλειστικά σχεδιασμένα για την ‘CRF-RX Enduro 50th Anniversary’

  • Χρυσές ακτινωτές ζάντες της DID

  • Grips της ODI σε γκρι χρώμα

  • Χρυσό τιμόνι της ODI

  • Τιμονόπλακες σε γκρι μεταλλικό χρώμα

  • Το σύμβολο της Honda στο μπροστά φτερό

  • Κόκκινη αριθμημένη πλάκα στο ύψος του λαιμού

Οι νέες μοτοσυκλέτες αναμένονται να είναι διαθέσιμες στο αγοραστικό κοινό από τον Απρίλιο του 2023, με τις τιμές τους να έχουν ήδη ανακοινωθεί στην Ιταλία.

SK Motorium

Ετικέτες

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες