Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ήρθε το νέο Suzuki Hayabusa στην Ελλάδα!

Το "καλωσόρισμα" του ΜΟΤΟ!

Το τέλος ενός από τα μακροβιότερα "σίριαλ" της μοτοσυκλέτας, η έλευση του νέου Suzuki Hayabusa, είναι γεγονός! Από την πρώτη επίσημη παρουσίασή του και το αναλυτικό βίντεο που ετοιμάσαμε με όλα τα στάδια της εξέλιξής του, έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά πλέον η αναμονή έλαβε τέλος. Τα πρώτα Suzuki Hayabusa 2021 έφτασαν στην Ελλάδα, και φυσικά εμείς εδώ στο ΜΟΤΟ δεν θα μπορούσαμε παρά να του επιφυλάξουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό καλωσόρισμα.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του ΜΟΤΟ στα social media για να βλέπετε τα… "κομμάτια του παζλ" από αυτό το καλωσόρισμα, ενώ φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το γεγονός ότι ήδη έχουμε προγραμματίσει μια από τις αναλυτικότερες και πιο πλήρεις δοκιμές που έχουν γίνει ποτέ στο περιοδικό, σε δρόμους, πίστες και όχι μόνο! Πρόκειται για ένα "μοτοσυκλετιστικό Μπεν Χουρ", όπως αρμόζει σε μία από τις σημαντικότερες μοτοσυκλέτες του 2021 και έτσι όπως εμείς εδώ στο ΜΟΤΟ ξέρουμε καλά πώς να το κάνουμε!

Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει οι μοτοσυκλέτες να γράψουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα και να στρωθούν, αμέσως μόλις βγάλουν πινακίδες, μια διαδικασία που για το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας, απαιτεί μια μικρή δόση υπομονής.

Επίσης, λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχαμε αναφέρει σχετικά με τα θέματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία στην παραγωγή αλλά και στις μεταφορές (και παρά την ομαλοποίηση που έχει επιτευχθεί σε έναν τομέα ανταλλακτικών), η ροή εισαγωγής των νέων Hayabusa είναι εξαιρετικά σφιχτή, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη παρτίδα παραλαβής όσο και η δεύτερη, είναι ήδη πουλημένες με τους ιδιοκτήτες τους να περιμένουν να τις παραλάβουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο –έως αδύνατο- να υπάρξουν μοτοσυκλέτες test ride για το κοινό.

Να θυμίσουμε ότι η τιμή του Suzuki Hayabusa στην Ελλάδα θα είναι στα 21.495 ευρώ και ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook, στο Instagram και το κανάλι μας στο YouTube για να, για να πάρετε μια χορταστική πρώτη γεύση του νέου Hayabusa!