Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Παρουσιάζεται το CFMOTO 1250TR-G

Στις 19 Σεπτεμβρίου στην Κίνα

Στο Chongqing International Expo Center, κατά την διάρκεια της Έκθεσης CIMAMotor –την μεγαλύτερη και μοναδική, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, Έκθεση της Κίνας για μοτοσυκλέτες- θα παρουσιαστεί το νέο CFMOTO 1250 TR-G. Ο κινητήρας του δικύλινδρου V προέρχεται από τον LC8 της ΚΤΜ, αλλά με σημαντικές διαφορές, όπως διαφορετικές θα είναι και οι εξωτερικές του διαστάσεις.

Όπως είχαμε γράψει τον περασμένο Μάιο (και μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά), η μοτοσυκλέτα έκανε πρώτα την εμφάνισή της ως αστυνομική έκδοση με την κωδική ονομασία 1250 TR-J, και δοκιμάστηκε από την κινέζικη αστυνομία σε πραγματικές συνθήκες. Προφανώς αυτό το "crash test" δεν παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και τώρα ο κινέζικος κολοσσός προχωρά στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής.

Να θυμίσουμε ότι ο κυβισμός της μοτοσυκλέτας θα είναι 1.279 κυβικά, η απόδοσή του θα φτάνει τους 140 ίππους και το βάρος του θα ανέρχεται στα 297 κιλά γεμάτο, όπως καταφέραμε να μάθουμε από την έγκριση τύπου στην Κίνα. Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο όπου θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου touring μοντέλου της CFMOTO.