Piaggio Beverly και MP3 300 Deep Black

Και χρωματισμός Verde Jungle για το Beverly S
Piaggio MP3 300 και Beverly Deep Black
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/6/2023

Η γκάμα των Piaggio σκούτερ εμπλουτίζεται για το 2023 με τη νέα, ειδική σειρά Deep Black, διαθέσιμη στα μοντέλα Piaggio Beverly και Piaggio MP3 300 hpe.

Το Deep Black κουστούμι του Piaggio Beverly, περιλαμβάνει το ματ χρώμα Nero Meteora που συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, φινίρισμα που επεκτείνεται και στις ζάντες των τροχών. Η σέλα είναι επίσης ειδική για τη νέα έκδοση και υιοθετεί το στυλ “total black”, με μαύρες ραφές. Μια μίνιμαλ εμφάνιση που τονίζεται επίσης από το μαύρο γυαλιστερό λογότυπο Beverly στα πλαϊνά.

Verde Jungle

Παράλλήλα, το Piaggio Beverly S, η πιο σπορ έκδοση του crossover της Piaggio, υποδέχεται το νέο πράσινο χρώμα Verde Jungle.

Piaggio MP3 300 και Beverly Deep Black

Η σπέσιαλ Deep Black εμφάνιση είναι επίσης διαθέσιμη στο Piaggio MP3 300 hpe, το πιο συμπαγές και ελαφρύ σκούτερ της οικογένειας Mp3, που επιτρέπει τη χρήση και με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (εφόσον έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013). Το μαύρο ματ χρώμα συνδυάζεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, συμπεριλαμβανομένων των τροχών. Το μαύρο επεκτείνεται επίσης στα χειριστήρια και το πλαίσιο του πίνακα οργάνων, ενώ η φιμέ ζελατίνα προσδίδει μια ακόμη σπορ πινελιά κομψότητας.

Οι εκδόσεις Piaggio Deep Black αναμένονται σύντομα στα σημεία πώλησης, με ενδεικτικές τιμές λιανικής:

  • Beverly 300 hpe Deep Black    – 5.399 € (τιμή προσφοράς με όφελος 300€)
  • Beverly 400 hpe Deep Black    – 6.199 € (τιμή προσφοράς με όφελος 500€)
  • Mp3 300 hpe Deep Black        – 7.090 €

Ανακάλυψε περισσότερα ΕΔΩ.

Ετικέτες

Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του!

Ένα teaser βίντεο με μπόλικη δράση στον πάγο, μας δείχνει τί να περιμένουμε
motomagHusqvarna Vitpilen/Svartpilen 801/901 – Μας αποκαλύπτει την μορφή του
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

23/2/2024

Πάγος, λάστιχα με καρφιά και το Vitpilen/Svartpilen 801/901 μας δείχνει το πώς θα μοιάζει, ακολουθώντας την σχεδιαστική ταυτότητα που ξέρουμε από τα μικρότερα μέλη των δύο οικογενειών, αλλά και τον προκάτοχό του Vitpilen 701, με την Husqvarna να μας κρατάει σε αγωνία τόσο για τον κυβισμό όσο και για το τελικό όνομα που θα δώσει στο νέο της μοντέλο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη το νέο Vitpilen/Svartpilen 801/901 θα παρουσιαστεί στις 5/3, όμως η Husqvarna θέλει να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο hype. Με ένα μικρής διάρκειας teaser βίντεο (reel) στα κοινωνικά της δίκτυα, η εταιρεία του Pierer Group, μας προϊδεάζει για τον χαρακτήρα της νέας της μοτοσυκλέτας.

Το βίντεο ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο, στα καρφιά τα οποία σπάνε τον πάγο για να βρουν πρόσφυση. Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον πίσω τροχό να σπινάρει στην εκκίνηση, με τον θαρραλέο αναβάτη να οδηγεί επιθετικά την μοτοσυκλέτα πάνω στην ολισθηρή επιφάνεια.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η εμφάνιση θυμίζει αρκετά αυτή του μοντέλου προπαραγωγής, το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Έτσι, ο στρογγυλός προβολέας παραμένει, μαζί με ένα προστατευτικό μασκάκι μπροστά του, το οποίο δεν γίνεται σαφές αν θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Προχωρώντας προς τα πίσω, γίνεται εμφανής η επίδραση των αγώνων flat-track στον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με τις καμπύλες να απουσιάζουν. Το παραλληλόγραμμο πίσω μέρος, φιλοξενεί ένα ίδιας διάταξης φανάρι, ενώ στα δεξιά του έρχεται το ψηλά τοποθετημένο τελικό. Αν και η βάση της πινακίδας απουσιάζει, υπολογίζουμε ότι πιθανότατα θα βγαίνει κάτω από την ουρά και όχι πάνω στον πίσω τροχό, όπως στον προκάτοχό του Vitpilen 701.

Όσον αφορά τον χρωματισμό, δυστυχώς η Husqvarna φρόντισε να καλύψει με καμουφλάζ όλα τα πλαστικά του Vitpilen/Svartpilen 801/901, κρατώντας την αγωνία για την τελική εμφάνιση μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου. Ο ήχος, όμως, ο οποίος ξεφεύγει σε μερικά πλάνα, μας δηλώνει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, τον οποίο όπως μας έχει συνηθίσει θα δανείζεται από την όμορη εταιρεία, KTM.

Δείτε το μικρής διάρκειας teaser βίντεο:

Ετικέτες