Voge CU525 - Το νέο στιλάτο cruiser έρχεται στην Ελλάδα από τη Mototrend [VIDEO]

Σύγχρονη σχεδίαση και δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας με απόδοση 47,6 hp
motomag Voge CU525 – Έρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά με διαφορά στην απόδοση [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/1/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO για το νέο cruiser μοντέλο της Voge με ονομασία CU525 το οποίο πλέον θα κάνει την εμφάνιση του και στην Ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ελαφρώς διαφορετική απόδοση λόγω Euro 5 προδιαγραφών.

Το Voge CU525 χρησιμοποιεί τον υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 494 κ. εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους -για τις υπόλοιπες αγορές οι οποίες δεν έχουν την ανάγκη να ικανοποιήσουν ενδιάμεσες κατηγορίες διπλωμάτων θα αποδίδει 54 ίππους- και μέγιστη ροπή 4,53 κιλά. Η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα, με το κιβώτιο να είναι 6 σχέσεων, ενώ υπάρχει και συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης. Το CU525 το οποίο απευθύνεται σε κατόχους διπλωμάτων Α2 εφοδιάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι, ενώ πίσω έχουμε δύο αμορτισέρ τα οποία είναι ρυθμιζόμενα. Οι τροχοί 16 ιντσών, οι εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, οι Bar-end καθρέπτες, το οβάλ σχήμα του προβολέα, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και η χαμηλή θέση οδήγησης με τη δερμάτινη σέλα ολοκληρώνουν την φρέσκια εικόνα του νέου cruiser μοντέλου της Voge.

Voge CU525 – Έρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά με διαφορά στην απόδοση [VIDEO]

Επιπρόσθετα τα προστατευτικά εκατέρωθεν του κινητήρα, η βάση της πινακίδας με έδραση στο ψαλίδι, το φαρδύ τιμόνι μεταβλητής διατομής, το διαμήκες πίσω φωτιστικό σώμα, η οβάλ έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, η θύρα USB και ο Full led φωτισμός έρχονται να τονίσουν τον σύγχρονο σχεδιασμό του CU525. Οι χρήστες του νέου μοντέλου της Voge θα αισθανθούν άνετα πάνω στη χαμηλή σέλα του ενώ η τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα στο δισκόφρενο του εμπρός τροχού σε συνδυασμό με το δικάναλο ABS και το traction control χαρίζουν περεταίρω ασφάλεια κατά την οδήγηση. Ο στρογγυλός πίνακας οργάνων με την έγχρωμη οθόνη LCD είναι μια σαφής αναφορά στο κλασικό στιλ και είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τη σχεδίαση του Voge CU525. Τώρα αναμένουμε τιμή και χρόνο έλευσης της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

 

Ετικέτες

Royal Enfield Hunter 350 2025: Αναβάθμιση σε αναρτήσεις και συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση

Αναβάθμιση και στον εξοπλισμό – Σε 3 νέους χρωματικούς συνδυασμούς, με LED προβολέα
Royal Enfield HNTR 350 2025
Από το

motomag

29/4/2025

Η Royal Enfield προχώρησε στο φρεσκάρισμα του Hunter 350 για το 2025 με αλλαγές ουσίας που βελτιώνουν τη συμπεριφορά, τη χρηστικότητά του αλλά και την ασφάλεια.

Συγκεκριμένα η ρετρό σχεδίασης μοτοσυκλέτα της ινδικής εταιρείας διατηρεί τον μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα J-series 349 κ.εκ. των 20,4 ίππων με τις υποτετράγωνες διαστάσεις του κυλίνδρου και το χαρακτηριστικά ευχάριστο, αργόστροφο δούλεμά που ταιριάζει γάντι στην αισθητική και τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. 

Ωστόσο, το μικρό commuter έχει υποστεί μια σειρά από αλλαγές που στοχεύουν στη συνολική βελτίωσή του με τους Ινδούς να “απαντούν” στις κινήσεις του ανταγωνισμού  (βλ. Honda GB350) ώστε να διατηρήσουν ή ακόμη και να αυξήσουν το μερίδιο που έχουν -αρχικά- στην τεράστια ινδική αγορά.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Συγκεκριμένα η θέση οδήγησης έχει αναθεωρηθεί με το εργονομικό τρίγωνο του αναβάτη να επηρεάζεται από το νέο τιμόνι αλλά και από τη σέλα που φέρει νέο αφρώδες και επένδυση. Στο παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι αλλαγές στην πίσω ανάρτηση με νέα προοδευτικά ελατήρια και set up για τις αποσβέσεις των αμορτισέρ, ενώ έχει αυξηθεί και η απόσταση από το έδαφος.

 

Royal Enfield HNTR 350 2025

Παράλληλα, ο συμβατικός συμπλέκτης άλλαξε και έδωσε τη θέση του σε έναν περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση στη μανέτα, για πρώτη φορά σε 350άρι της Royal Enfield. Το τελευταίο το HNTR δεν το χρειαζόταν αφού η μανέτα του συμπλέκτη είναι ήδη ελαφριά στο τράβηγμα, αλλά όχι δεν λέμε σε τέτοιες αλλαγές με τη μοτοσυκλέτα να γίνεται ακόμη πιο φιλική στην καθημερινότητα, ειδικά για τις γυναίκες.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Νέος είναι επίσης ο LED προβολέας, ο οποίος λογικά θα αναβαθμίσει αρκετά την ορατότητα τη νύχτα, ενώ στον εξοπλισμό έρχονται να προστεθούν το κομψό όργανο πλοήγησης tripper pod -όχι στη στάνταρ έκδοση "Factory Black"- που συνδέεται με smartphone και η “απαραίτητη” πλέον θύρα φόρτισης USB Type-C.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Η πρώτη παρουσίαση έγινε σε φεστιβάλ της Royal Enfield στην Ινδία και συνολικά τα χρώματα που θα προσφέρονται είναι τα: Factory Black, Rio White και Dapper Grey, Tokyo Black, London Red και Rebel Blue ενώ είμαστε σε αναμονή για ανακοινώσεις από την ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με την εισαγωγή και την τιμή του στην Ελλάδα. Στην Ινδία πάντως η στάνταρ έκδοση παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο με την απερχόμενη μοτοσυκλέτα.

 

Ετικέτες