Οδηγούμε τα πρώτα στην Ευρώπη CFMOTO 800 MT-X και 675NK! Κόντρα άσφαλτο-χώμα [VIDEO]!

VIDEO-Καλωσόρισμα για CFMOTO 800 MT-X και 675NK στην Ελλάδα!
Οδηγούμε τα πρώτα στην Ευρώπη CFMOTO 800 MT-X και 675NK! Κόντρα άσφαλτο-χώμα [VIDEO]!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

6/12/2024

Δύο από τα νέα για το 2025 μοντέλα της CFMOTO πατάνε πρώτη φορά Ευρώπη και ξεκινούν την πανευρωπαϊκή εμπορική τους πορεία από ελληνικό έδαφος, έτοιμα να δώσουν μάχη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό που κυριαρχεί σε αυτές τις κατηγορίες.

Λίγο πριν την πρώτη τους στατική παρουσίαση στο ελληνικό κοινό που επίσης θα είναι από τους πρώτους Ευρωπαίους που το υποδέχονται στη χώρα τους, είχαμε την ευκαιρία να τα οδηγήσουμε και να δούμε έμπρακτα όλα όσα έχει ετοιμάσει η CFMOTO για να επικρατήσει σε μία πολύ δύσκολη από πλευράς ανταγωνισμού κατηγορία, τα On-Off με έμφαση στο Off – καθώς και να μπει σε μία νέα, sport- street, με δικό της τρικύλινδρο κινητήρα!

Έχουμε προετοιμάσει για εσάς μία αναλυτική παρουσίαση με όλα τα χαρακτηριστικά των νέων μοτοσυκλετών, τα πρώτα τους χιλιόμετρα και μαζί και το ζύγισμά τους στην ζυγαριά του ΜΟΤΟ με το πραγματικό τους βάρος!

Απολαύστε το νέο VIDEO του MOTO:

Οδηγούμε τα πρώτα 800 MT-X και 675NK στην Ελλάδα

 

Honda GL1800 Gold Wing: Φρεσκάρισμα στην όψη για τις δύο εκδόσεις, βασική και Tour

Μπαίνοντας στον δέκατο χρόνο από την τελευταία ανανέωση, η Gold Wing συνεχίζει δίχως αλλαγές σε ο,τιδήποτε πλην χρωμάτων
gold wing
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

7/10/2026

Η κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα της Honda και μια από τις πιο ξεχωριστές δίτροχες κυρίες της παγκόσμιας αγοράς, η Gold Wing γράφει τον δικό της δρόμο εδώ και 51 χρόνια, έχοντας ως αφετηρία το πρώτο γυμνό μοντέλο 1000 κυβικών το 1975.

Αφού γιόρτασε τα 50ά γενέθλια του μοντέλου πέρυσι, η Honda συνεχίζει να κρατά τη μοτοσυκλέτα της στην ίδια βάση που παρουσίασε το 2018 στην τελευταία μεγάλη ανανέωσή του.

Gold Wing

Ενόψει 2027 η Honda συνεχίζει χωρίς να αλλάξει τη Gold Wing, με τον μοναδικό εξακύλινδρο boxer κινητήρα των 1.833 κυβικών, 125 ίππων και 18 χιλιογραμμόμετρων. Εξοπλισμένη με μετάδοση διπλού συμπλέκτη DCT, η τουριστική Ιαπωνέζα διακρίνεται από ζάμπλουτο εξοπλισμό που θα χρειαζόμασταν μια εγκυκλοπαίδεια για να τον αραδιάσουμε αναλυτικά, διατιθέμενη σε δύο εκδόσεις: την πιο λιτή βασική Gold Wing και την πλουσιότερη Gold Wing Tour με κεντρική βαλίτσα και ψηλότερο ανεμοθώρακα.

Gold Wing

Στη γκάμα του 2027 η Honda φρεσκάρει μόνο τις χρωματικές επιλογές των δύο εκδόσεων. Έτσι η βασική έκδοση GL1800 Gold Wing θα διατίθεται αποκλειστικά σε δύο τόνους μαύρου χρώματος, Gunmetal Black Metallic με λεπτομέρειες σε Mat Ballistic Black Metallic.

Όσο για τη GL1800 Gold Wing Tour, αυτή απολαμβάνει τρία νέα χρώματα: Γκρι (Iridium Gray Metallic), Μαύρο (Graphite Black) και Μπλε (Allumage Blue Metallic).