Αποκλειστικό: Honda Interceptor χρονοδιάγραμμα τελικής παραγωγής

Το φετινό Concept - μελλοντικό μοντέλο
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/2/2018

Σχεδιάστηκε σε χαρτί, πέρασε από το στάδιο της κατασκευής με πηλό, ψηφιοποιήθηκε και εκτυπώθηκε σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.. μία ασυνήθιστη πορεία για το Interceptor, που ονομάσαμε την ομορφότερη μοτοσυκλέτα που είδαμε στην EICMA! Ο κ. Daniele Lucchesi είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε το Interceptor, ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Honda που επίσης σκέφτηκε και υλοποίησε το X-ADV, δημιουργώντας έτσι και μία ολοκαίνουρια κατηγορία μοτοσυκλετών.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, διαβάζετε την συνέντευξη με τον κ. Lucchesi που μας αποκαλύπτει τον τρόπο εργασίας και σχεδιασμού στην Honda, σχολιάζει τον ανταγωνισμό και μας αποκαλύπτει πια είναι η πρακτική «Γιαμαγκομόρι» που ακολουθεί πιστά!

Ο κ. Daniele Lucchesi ήρθε στην Ελλάδα για την προώθηση της ταινίας, μετά το ταξίδι των Ελλήνων με τα X-ADV στην Σικελία και στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης, μας έδωσε ορισμένες αποκαλύψεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Την πρώτη την διαβάσατε καιρό πριν, μιλάμε για την ύπαρξη μικρότερων εκδόσεων του X-ADV, μία στα 500 και μία στα 125 κυβικά με την τελευταία να μην προορίζεται για την Ευρώπη.

Ταυτόχρονα μας έδωσε και το χρονοδιάγραμμα που θα βγει στην παραγωγή το Interceptor, αλλά και με ποιο τρόπο έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο, καθώς ο σχεδιασμός του δεν ακολούθησε την πεπατημένη… Τέλη του 2020 με 2021, το βασισμένο στο CB1000 Interceptor, θα βγει στην παραγωγή με τον ίδιο τετρακύλινδρο εν σειρά που γνωρίζουμε! Άλλη μία αποκάλυψη με παγκόσμιο αντίκτυπο που την διαβάζετε πρώτοι εδώ, στο motomag.gr!

Ο κ. Lucchesi επίσης σχολίασε τις φωτογραφίες που έρχονται από την Ιαπωνία, και απεικονίζουν ένα πιθανό σενάριο για την εμφάνισή του, λέγοντας πως στο αρχικό αυτό στάδιο σχεδιασμού που βρίσκονται αυτή την στιγμή, δεν είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από την πραγματικότητα!

Η φήμη πως το Interceptor θα βγει στην παραγωγή, ξεκίνησε από την Ιαπωνία και την διαβάσατε εδώ, τώρα όμως επιβεβαιώνουμε όχι μόνο την ύπαρξη του μοντέλου αλλά και το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του!

Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί, όλα όσα μας είπε ο κ. Daniele Lucchesi κι αποκτήστε μία εικόνα για το πώς σχεδιάζονται οι μοτοσυκλέτες…

 

 

Ετικέτες

Sherco SE300 MY23 Mario Roman replica - Σε μόλις 250 αντίτυπα

Φόρος τιμής στον Ισπανό αναβάτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro 2022
Sherco 300SE Mario Roman Replica 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/3/2023

Η Sherco παρουσιάζει την SE300 MY23 Mario Roman replica, μια κορυφαία Hard-Enduro μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής, που εμπνέεται από την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Mario Roman.

Θυμιζουμε πως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro της FIM για το 2022, ο Mario Roman διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο, για να τον χάσει για μόλις 7 βαθμούς, κατακτώντας τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης. H νέα μοτοσυκλέτα της γαλλικής εταιρείας που αποτίει φόρο τιμής στον Ισπανό αναβάτη είναι εξοπλισμένη με ότι καλύτερο κυκλοφορεί για hard enduro αγώνες και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 250 αντιτύπων.

Μεταξύ άλλων η SE300 MY23 Mario Roman έκδοση περιλαμβάνει:

  • 8517 Μπλε κάλυμμα συμπλέκτη
  • 8519 Κάλυμμα ανάφλεξης
  • 6821 Πίσω λουρί έλξης
  • 6820 Μπροστινό λουρί έλξης
  • 5408 Προστασία ψυγείων
  • 2916 Προστατευτικό αλυσίδας μαύρο
  • 8029 AXP XTREM ποδιά κινητήρα
  • 11158 Κιτ αυτοκόλλητων Mario Roman
  • 8426 Πίσω δισκόφρενο EVO