Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Αποκλειστικό: Honda Interceptor χρονοδιάγραμμα τελικής παραγωγής

Το φετινό Concept - μελλοντικό μοντέλο

Σχεδιάστηκε σε χαρτί, πέρασε από το στάδιο της κατασκευής με πηλό, ψηφιοποιήθηκε και εκτυπώθηκε σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.. μία ασυνήθιστη πορεία για το Interceptor, που ονομάσαμε την ομορφότερη μοτοσυκλέτα που είδαμε στην EICMA! Ο κ. Daniele Lucchesi είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε το Interceptor, ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της Honda που επίσης σκέφτηκε και υλοποίησε το X-ADV, δημιουργώντας έτσι και μία ολοκαίνουρια κατηγορία μοτοσυκλετών.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, διαβάζετε την συνέντευξη με τον κ. Lucchesi που μας αποκαλύπτει τον τρόπο εργασίας και σχεδιασμού στην Honda, σχολιάζει τον ανταγωνισμό και μας αποκαλύπτει πια είναι η πρακτική «Γιαμαγκομόρι» που ακολουθεί πιστά!

Ο κ. Daniele Lucchesi ήρθε στην Ελλάδα για την προώθηση της ταινίας, μετά το ταξίδι των Ελλήνων με τα X-ADV στην Σικελία και στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης, μας έδωσε ορισμένες αποκαλύψεις με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Την πρώτη την διαβάσατε καιρό πριν, μιλάμε για την ύπαρξη μικρότερων εκδόσεων του X-ADV, μία στα 500 και μία στα 125 κυβικά με την τελευταία να μην προορίζεται για την Ευρώπη.

Ταυτόχρονα μας έδωσε και το χρονοδιάγραμμα που θα βγει στην παραγωγή το Interceptor, αλλά και με ποιο τρόπο έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο, καθώς ο σχεδιασμός του δεν ακολούθησε την πεπατημένη… Τέλη του 2020 με 2021, το βασισμένο στο CB1000 Interceptor, θα βγει στην παραγωγή με τον ίδιο τετρακύλινδρο εν σειρά που γνωρίζουμε! Άλλη μία αποκάλυψη με παγκόσμιο αντίκτυπο που την διαβάζετε πρώτοι εδώ, στο motomag.gr!

Ο κ. Lucchesi επίσης σχολίασε τις φωτογραφίες που έρχονται από την Ιαπωνία, και απεικονίζουν ένα πιθανό σενάριο για την εμφάνισή του, λέγοντας πως στο αρχικό αυτό στάδιο σχεδιασμού που βρίσκονται αυτή την στιγμή, δεν είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από την πραγματικότητα!

Η φήμη πως το Interceptor θα βγει στην παραγωγή, ξεκίνησε από την Ιαπωνία και την διαβάσατε εδώ, τώρα όμως επιβεβαιώνουμε όχι μόνο την ύπαρξη του μοντέλου αλλά και το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του!

Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί, όλα όσα μας είπε ο κ. Daniele Lucchesi κι αποκτήστε μία εικόνα για το πώς σχεδιάζονται οι μοτοσυκλέτες…

 

 

Tags: