Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

BMW G310 GS & R 2021 – Τα μοντέλα προ-παραγωγής στον δρόμο! [VIDEO]

Στην Ινδία φυσικά!

Μόλις πριν από λίγο καιρό, εν μέσω καραντίνας, τα ανανεωμένα πρωτότυπα G310 είχαν εμφανιστεί στον δρόμο στην φάση δοκιμών. Τώρα όμως κυκλοφορούν στην Ινδία και πραγματοποιούν μετρήσεις για το τελικό στάδιο, ως μοντέλα προ-παραγωγής.

Η εικόνα βέβαια δεν είναι αυτή που θα ήθελε η BMW να κάνει τον γύρο του κόσμου, με αναβάτες χωρίς καμία προστασία πέρα από το κράνος, χωρίς γάντια, με αθλητικά παπούτσια κτλ…

Ο κίτρινος σάκος στα πόδια των αναβατών κρύβει τα όργανα μέτρησης με όλους τους αισθητήρες, που θα τους βοηθήσουν να έχουν ένα μέτρο σύγκρισης και για την γραμμή παραγωγής, μιας κι αυτό πλέον είναι το τελικό στάδιο.

Έχοντας πλέον οριστικοποιήσει προμηθευτές και διαδικασίες η Ινδική TVS που κατασκευάζει τα μικρά G310 για λογαριασμό της BMW βγήκε στο δρόμο για μία σειρά δοκιμών που μαρτυρούν το τελικό στάδιο της παραγωγής. Αυτό επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Απριλίου, όπου λέγαμε για την συνέχιση της του πλάνου της BMW όπως αυτό ήταν χαραγμένο, χωρίς να έχει αλλάξει εξαιτίας του κορωνοϊού και την διακοπή της παραγωγής.

Δείτε εδώ τις αλλαγές που θα έχουν τα νέα G310

Tags: