Brixton BX 250 και BX 125 ABS

Διπλάσια κυβικά, παραπάνω δύναμη
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

8/11/2017

Το ολοκαίνουριο Brixton BX 250 ήταν το λογικό επόμενο βήμα της εταιρείας του αυστριακού ομίλου KSR. Μετά την επιτυχία των μονοκύλινδρων αερόψυκτων BX One Two Five σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις όπως το BX125R και BX125X (που από φέτος θα έχουν στον εξοπλισμό τους και ABS), έρχεται το επίσης μονοκύλινδρο BX 250 να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στους ανοιχτούς δρόμους.

Η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό και σύμφωνα με την Brixton η εξέλιξη του κινητήρα έγινε στην Ιαπωνία. Φυσικά θα έχει κι αυτό ABS στα φρένα όπως ορίζει η νομοθεσία της Ε.Ε. Από τις πρωτότυπες λεπτομέρειες του BX 250 είναι το ξύλινο διακοσμητικό κομμάτι πάνω στο ρεζερβουάρ, όπου ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να διαλέξει το σχέδιο που θέλει ή να φτιάξει ένα δικό του.

 Όλα τα φώτα είναι LED και η βάση της πινακίδας είναι στο πλάι.

Ταυτόχρονα η Brixton παρουσίασε και μια ειδική έκδοση του ΒΧ125, το Haycroft, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 444 κομμάτια, με μια ιδιαίτερη σχεδίαση με μπικίνι φαίρινγκ και βαμμένο μπλε πλαίσιο, η οποία μεταφέρει πιστά το πνεύμα των cafe racers του παρελθόντος.

Ετικέτες

CFMOTO 675NK - Νέο χρώμα εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά GP

Τα χρώματα της εκλεκτής έκδοσης 675NK GP εξαπλώνονται και στη βασική γκάμα του μοντέλου.
cfmoto-675nk
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

3/6/2026

Η CFMOTO ανακοίνωσε έναν νέο χρωματισμό για το 675ΝΚ, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στους δύο υπάρχοντες, τον λευκό (Glacier White) και τον γκρίζο (Tundra Grey).

Η νέα απόχρωση έχει ως βάση το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με γαλάζιο, δηλαδή τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της CFMOTO σε Moto2 και Moto3.

cfmoto 675nk gp
Το πρωτότυπο CFMOTO 675NK GP όπως είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA

Πέραν της εμφάνισης δεν προκύπτει καμιά άλλη διαφορά στο μοντέλο, ενώ ο χρωματισμός αυτός εμφανώς βασίζεται στο πρωτότυπο 675NK GP που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην EICMA, χωρίς βέβαια τα εκλεκτά καλούδια που έλαμπαν πάνω του, όπως οι δαγκάνες GP4-MotoGP της Brembo και οι αναρτήσεις της Ohlins. Διατηρεί πάντως το λογότυπο Aspar Team στα πλανά του ψυγείου, δηλώνοντας ευθέως τη διασύνδεση με τα αγωνιστικά χρώματα του MotoGP.

CFMOTO

Προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά στο πότε θα περάσει στην παραγωγή αυτό το νέο χρώμα, καθώς ακόμη δεν έχει ενταχθεί ούτε στην κινέζικη ιστοσελίδα της CFMOTO. Πιθανότατα θα ενταχθεί στη γκάμα του μοντέλου κάποια στιγμή αργότερα φέτος στην Κίνα, για να έρθει στα μέρη μας από το 2027.

 

Ετικέτες