CFMOTO 450MT 2026: Νέα χρώματα για το best seller

Η ανανέωση αφορά το οπτικό κομμάτι
CFMOTO_450MT_2026
Από τον

Παύλο Καρατζά

7/1/2026

Η CFMOTO ανανεώνει οπτικά την μοτοσυκλέτα που έχει “σαρώσει” εμπορικά στην χώρα μας και όχι μόνο, σημειώνοντας υψηλά νούμερα πωλήσεων και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και φέρνει για το 2026 δύο νέους χρωματισμούς στην 450MT.

Η μικρομεσαία Adventure, 450MT που ξεκίνησε την πορεία της το 2024 ανοίγοντας ένα χορταριασμένο μονοπάτι που είχε αρχίσει να κλείνει από την απουσία νέων μοντέλων μέσα στην μεγάλη κατηγορία των Adventure και αποδεικνύοντας -για ακόμη μία φορά- πως δεν χρειάζεσαι πολλά κυβικά για να τα κάνεις όλα, διατίθεται μέχρι στιγμής σε δύο χρώματα τα Zephyr Blue και Tundra Grey.

Βέβαια, αυτό σύντομα θα αλλάξει, καθώς η CFMOTO θα προσφέρει την μοτοσυκλέτα σε χρώμα μαύρο που το ονομάζει Nebula Black και επίσης ανανεώνει το χρώμα Zephyr Blue όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Η αντιπροσωπεία της Νορβηγίας ανέβασε πρώτη τα νέα χρώματα του 2026, όπως φαίνεται εδώ, τα οποία όμως υπάρχουν σε πλήρη ανάπτυξη στο CFMOTO Global στην οικογένεια μοντέλων 2026.

Δεν εμφανίζονται άλλες διαφορές με βάση το τωρινό μοντέλο, πέρα από αυτά τα δύο χρώματα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την χρονική περίοδο που τα συγκεκριμένα χρώματα θα γίνουν διαθέσιμα, συγκεκριμένα στην Ελλάδα.

Δείτε όλη την οικογένεια 2026:

 

 

Ετικέτες

Suzuki: Νέα ευρωπαϊκά χρώματα για GSX-8T και GSX-8TT

Η Suzuki ανακοίνωσε δύο νέους χρωματισμούς για τα GSX-8T και GSX-8TT που είναι ήδη διαθέσιμοι στην αγορά της Ολλανδίας.
suzuki gsx-8t-tt
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Στο γυμνό GSX-8T το νέο χρώμα είναι το πορτοκαλί Glass Blaze Orange και δεν αντικαθιστά κάποιο από τα προϋπάρχοντα, αλλά προστίθεται δίπλα τους.

Suzuki GSX-8T

Όσον αφορά στο GSX-8TT, εδώ η νέα προσθήκη είναι το κόκκινο Candy Darling Red και, όπως και στο 8Τ, έρχεται να προστεθεί μαζί με τα υπόλοιπα διαθέσιμα χρώματα του 2026.

Suzuki GSX-8TT

Καμιά άλλη αλλαγή δεν σημειώνεται στις δύο μοτοσυκλέτες με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα ων 776 κυβικών εκατοστών.

Επί του παρόντος δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτά τα δύο νέα χρώματα θα επεκταθούν σε όλη την ευρωπαϊκή γκάμα, ωστόσο αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, δεν αφορούν προς το παρόν τις μοτοσυκλέτες στην πατρίδα της Suzuki και χαρακτηρίζονται ως χρώματα για τις “European Specification” μοτοσυκλέτες της.

 

Ετικέτες