Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

KTM 390 Rally 2023: Η εξέλιξη συνεχίζεται

Δοκιμάζουν πλαίσια, ψαλίδια, υποπλαίσια και εξατμίσεις

Στις 21 Φεβρουαρίου είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες ενός “άγριου” πρωτότυπου 390 Adventure με ψηλό εμπρός φτερό, ζάντες με ακτίνες, ίσια σέλα και εντελώς διαφορετικό πλαίσιο, ψαλίδι και αναρτήσεις σε σχέση με το 390 Adventure του 2022 που ανανεώθηκε πρόσφατα στον τομέα των ηλεκτρονικών και του εξοπλισμού. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο σηματοδοτούσε την άφιξη μιας έκδοσης Rally για το μικρό Adventure της KTM και όπως βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η KTM συνεχίζει ακάθεκτη την εξέλιξη του 390 Rally ή πιο πιθανόν του 390 Adventure R.

Τα δύο νέα πρωτότυπα έχουν εντελώς διαφορετικό ψαλίδι από το προηγούμενο πρωτότυπο, ενώ διαφέρουν και στην εξάτμιση, όπου εδώ απουσιάζει το τελικό καζανάκι.

Διαφορετικό είναι και το (ενιαίο πλέον) φαίρινγκ, με τους προβολείς να είναι κάθετα τοποθετημένοι, κάτι που είδαμε και στο πρωτότυπο του νέου 1290 SuperdukeR πριν μερικές εβδομάδες.

Με δεδομένο πως το 390 Adventure μόλις δέχτηκε μια καλή αναβάθμιση, σε συνδυασμό με τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για όλες τις εταιρείες λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στις παραλαβές εξαρτημάτων από τους προμηθευτές , το πιθανότερο είναι να δούμε την νέα έκδοση προς το τέλος ή και μετά το 2023.  

 

ΠΗΓΗ: Cycle World