QJ Motor - Με δύο νέα Adventure μοντέλα στην EICMA 2025

Η κινεζική εταιρεία παρουσιάζει στην EICMA 2025 δύο νέα μοντέλα που διανθίζουν την adventure γκάμα της
QJMotor SRT
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

24/10/2025

Στο Περίπτερο 9, Stand N54 της EICMA 2025, η QJ Motor επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην περιπέτεια, παρουσιάζοντας δύο ολοκαίνουργια on-off μοντέλα, τα SRT 800RX και SRT 500RX

Το SRT 800RX αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της σειράς και φέρει δικύλινδρο κινητήρα 799 κ.εκ. με ισχύ 99 ίππων, αναρτήσεις Marzocchi μεγάλης διαδρομής και φρένα Brembo, δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα ικανή να αντιμετωπίσει κάθε έδαφος με αυτοπεποίθηση και έλεγχο. Οι τροχοί 21” και 18”, η ενιαία σέλα και το χαμηλό βάρος των 198 κιλών τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα της, καθιστώντας την ιδανική για ταξίδια χωρίς όρια. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται οθόνη TFT 7" με συνδεσιμότητα, keyless σύστημα εκκίνησης και διπλής κατεύθυνσης quickshifter, ολοκληρώνοντας ένα σύνολο κορυφαίων προδιαγραφών.

QJMotor SRT

Δίπλα της, το SRT 500RX ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία σε πιο συμπαγή και ευέλικτη μορφή. Εξοπλίζεται με δικύλινδρο κινητήρα 449 κ.εκ., τροχούς 21" και 18", ABS, traction control και οθόνη TFT 5". Είναι μια ευκολοδήγητη, άνετη και πολυχρηστική μοτοσυκλέτα, ιδανική για όσους βλέπουν το ταξίδι ως εμπειρία ελευθερίας και ανακάλυψης.

QJMotor SRT

Δύο μοτοσυκλέτες με μία κοινή φιλοσοφία και αφοσίωση στην περιπέτεια

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες