Συνεχίζονται οι διαρροές για το Suzuki Hayabusa 2021! VIDEO σε υψηλή ανάλυση

Διέρρευσε προωθητικό video
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/2/2021

Λίγα πράγματα θα μείνουν στο τέλος για την Παρασκευή πρωί που περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του Suzuki Hayabusa. Μετά την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από λογαριασμό της Taiwan, τώρα έρχεται και το διαφημιστικό video της Suzuki από λογαριασμό στο Vimeo που ίσως ανήκει σε κάποιον έμπορο από τις Σκανδιναβικές χώρες. Μικρή σημασία έχει. Σας είχαμε πει πως η χθεσινό φωτογραφία είναι αυθεντική, τώρα έρχεται και το video να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές:

 

UPDATE Δείτε ΕΔΩ την πλήρη παρουσίαση με όλες τις φωτογραφίες!
Το νέο Suzuki Hayabusa 2021 – Αναλυτική παρουσίαση, video και όλες οι φωτογραφίες [video]
Η τρίτη γενιά του hypersport της Suzuki

 

Στο video της Suzuki εκτός από την τελική μορφή που τώρα φαίνεται ξεκάθαρα, ακούμε τον ήχο και παίρνουμε μία ιδέα από τα νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα κοιτώντας την έγχρωμη οθόνη που είναι κεντρικά τοποθετημένη ανάμεσα στα αναλογικά όργανα. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το ρυθμιζόμενο traction control με πολλές σκάλες παρεμβατικότητας, το ρυθμιζόμενο φρένο κινητήρα, οι διαφορετικές χαρτογραφήσεις του κινητήρα, αλλά και το ρυθμιζόμενο quickshifter ενώ όλα αυτά πλαισιώνονται από αυτό που η Suzuki ονομάζει στο video «Suzuki Intelligent System».

Στο τέλος βέβαια φαίνονται και όλοι οι χρωματισμοί που θα υπάρχουν.

Αυτό είναι λοιπόν το νέο Hayabusa 2021!

Περισσότερες φωτογραφίες μέσα από το video:

Morbidelli F125 – Streetfighter με δυνατό εξοπλισμό σε άριστη τιμή

Μετά το scrambler NR125X η Morbidelli φέρνει στην Ελλάδα και ένα ασφάλτινο σπορ γυμνό προδιαγραφών Α1
morbidellil f125
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Χτισμένο πάνω στην ίδια βάση με το NR125X, το F125 μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα με το scrambler μοντέλο, σε μια υλοποίηση με πιο ασφάλτινη και επιθετική εμφάνιση steetfighter.

morbidelli f125

Ο μονοκύλινδρος του F125 αποδίδει 14,7 ίππους και 1.2 χιλιογραμμόμετρα μέσω μονόδρομου συμπλέκτη και εξατάχυτου κιβωτίου, σε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει 143 υγρά κιλά, συμπεριλαμβανομένου ενός γεμάτου ρεζερβουάρ 14 λίτρων.

morbidelli f125

Το F125 διακρίνεται από τον ίδιο εξοπλισμό με το NR125X, ήτοι αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι 33 mm και διαδρομή 130 mm, αμορτισέρ με μοχλικό Pro Link και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, δικάναλο ABS της Bosch, οθόνη LCD στα όργανα και δύο παροχές φόρτισης USB-A και USB-C.

morbidelli f125

Η Morbidelli φέρνει το F125 στην Ελλάδα σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι, με πολύ ανταγωνιστική λιανική τιμή στα 2.650 ευρώ.

Ετικέτες