Triumph Tiger 1200: Πρώτη φωτογραφία χωρίς καμουφλάζ

Η διαρροή έγινε ξανά
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/9/2021

Μόλις μία ημέρα μετά την πρώτη παρουσίαση του νέου Tiger 1200, διέρρευσε φωτογραφία του χωρίς καμουφλάζ. Για δεύτερη φορά μετά το Tiger 660, η Triumph δεν κατάφερε να διαφυλάξει την μοτοσυκλέτα που έχει ετοιμάσει και που θα ήθελε η τελική της μορφή να αποκαλυφθεί αργότερα.

Η φωτογραφία δείχνει το Tiger 1200 όπως θα το δούμε στην EICMA και επίσης φανερώνει πως πρέπει να περιμένουμε διαφορετικές εκδόσεις, όπως γράφαμε εχθές.

Για τον κινητήρα τα έχουμε πει ήδη εδώ, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με τον τρικύλινδρο του Speed Triple RS που ακόμη κι αν δεν αποδίδει τα άλογα που είδαμε στο δικό μας δυναμόμετρο, αναμένεται να καταστήσει το Tiger 1200 ένα από τα πιο δυνατά της κατηγορίας!

 

Δείτε επίσης:

 

Triumph Tiger 1200 2022: Ήρθε όπως το περιμέναμε, ολοκληρωτικά νέο [VIDEO]

Η CFMOTO σχεδιάζει δικύλινδρο 250SR-R

Η εταιρεία κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
CFMOTO
Από τον

Παύλο Καρατζά

28/7/2026

Το 2024 η CFMOTO παρουσίασε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο για ένα μελλοντικό νέο μοντέλο 250SR-R κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης CFMOTO Day στην Κίνα. Τώρα η ίδια μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε σε αίτηση κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας.

Επί του παρόντος η CFMOTO κατασκευάζει τα μοντέλα 250SR και 300SR με μονοκύλινδρο κινητήρα για να καλύψει την αγορά των σπορ μοτοσυκλετών μικρής χωρητικότητας. Όμως φαίνεται πως πλέον η εταιρεία θα στραφεί και σε δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα στα μικρά κυβικά.

Η πατέντα παρουσιάζει για πρώτη φορά αυτόν τον κινητήρα, αποκαλύπτοντας ότι είναι οπτικά παρόμοιος με αυτόν του γνωστού μας 450MT, αλλά με μικρότερες διαστάσεις, ενώ στην αίτηση φαίνεται και το πλαίσιο χωροδικτύωμα.

Η δημοσίευση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι δύο χρόνια μετά την αρχική εμφάνιση του μοντέλου, η 250SR-R ενδέχεται να πλησιάζει στη φάση της παραγωγής, προκειμένου να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως οι Kove 321RR και Yamaha R3.

Ετικέτες