Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MotoGP Ducati: Θα αποφασίσουμε για τον Dovizioso μετά την Αυστρία

Βαρύς ο πέλεκυς

Σε μία σωστή κίνηση ώστε να σταματήσουν οι συνεχείς ερωτήσεις και η παραφιλολογία, ο Davide Tardozzi ενημέρωσε πως η απόφαση της Ducati για το μέλλον του Dovizioso θα γίνει μετά τους δύο συνεχόμενους αγώνες στην ίδια πίστα, στην Αυστρία.

Από την άλλη πλευρά αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να ακούς, όσο ετοιμάζεσαι για τις πρώτες δοκιμές, αλλά δεν είναι κάτι που και ο ίδιος ο Dovizioso δεν γνώριζε, δεν το ακούει για πρώτη φορά από τον Davide, η ανακοίνωση έγινε ενώ το ήξερε.

Πέρσι ο Dovizioso ήταν άκρως ανταγωνιστικός του Marquez μέσα εδώ και τον κέρδισε οριακά μετά από έντονη μάχη. Σήμερα επίσης βρέθηκε σε πολύ καλή φόρμα και γενικά αυτή η πίστα ευνοεί την Ducati.

Οι κόκκινοι είναι σε θέση που πρέπει να βρουν έναν νέο αναβάτη με τα φόντα να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα στην πρώτη γραμμή, αλλά τέτοιος δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Ο Dovizioso είναι 35 ετών και έχει ακόμη χρόνια μπροστά του που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και σαν αναβάτης εξέλιξης, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ο ίδιος κρατά για αργότερα.

Μέσα στα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, θα κοιτάξει να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να ανεβάσει την διαπραγματευτική του ισχύ, ωστόσο ήδη τα περιθώρια είναι στενά και για τις δύο πλευρές…

UPDATE:


Ο Dovizioso αποφάσισε μόνος του...

Tags: