Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MotoGP: Με Iannone στην Aprilia τελειώνουν οι ανοικτές πόρτες για Pedrosa

Πληθαίνουν οι φήμες για έξοδο

Ο Andrea Iannone υπέγραψε ένα αναμενόμενο συμβόλαιο με την Aprilia για τις επόμενες δύο σεζόν, οπότε με την αναβάθμιση του Petrucci σε εργοστασιακό αναβάτη και την επίσης αναμενόμενη άνοδο του Joan Mir στην ομάδα της Suzuki, πρόκειται σύντομα να κλείσει ο κύκλος μίας από τις πιο έντονες μεταγραφικές περιόδους που ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό αφήνει τον Pedrosa δίχως εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, με τις φήμες της εξόδου από τους αγώνες να αυξάνονται όσο περνούν οι ημέρες.

Ο ίδιος ο Pedrosa περιμένει τον επόμενο αγώνα στην Ισπανία για να ανακοινώσει την πορεία του στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ώρα για νέες προκλήσεις. Είναι μία δήλωση που αφήνει περισσότερες πιθανότητες για την μετακίνησή του στο WSBK παρά για μία ολοκληρωτική αποχώρηση από τους αγώνες, όπως επίσης και για την συνέχεια με κάποια δορυφορική ομάδα. Ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της Yamaha που έχει ακριβώς αυτή την ανάγκη.

Η έντονη μεταγραφική περίοδος, η φετινή “silly season” έχει πλέον ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και πρόκειται να τερματίσει και επίσημα σε λίγες ημέρες, πριν τον αγώνα της Καταλονίας…

Tags: