Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MotoGP: Ο Marquez έκανε 2ο χειρουργείο! Χάνει το Brno!

Μπούμερανκ η βιασύνη να αγωνιστεί νωρίς!

Με ανακοίνωσή της η Repsol Honda ενημερώνει πως σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο Marquez έκανε δεύτερο χειρουργείο για να αντικαταστήσει την πλάκα τιτανίου που είχε μετατοπιστεί από την συνεχιζόμενη πίεση, τόσο από την προσπάθεια να αγωνιστεί αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο, όσο και από το εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Η ομάδα του Dr Mir αντικατέστησε την πλάκα και αυτή την φορά ο Marquez θα παραμείνει 48 ώρες στο νοσοκομείο πριν λάβει εξιτήριο. Κατά το χειρουργείο ο Dr Mir είδε πως πέρα από την συνεχιζόμενη πίεση, και η πλάκα ακόμη δεν παρείχε ικανοποιητική στήριξη από την αρχή. Ο Marquez δεν πίεσε περισσότερο από αυτό που του έλεγε το σώμα του σύμφωνα με τον Dr Mir, δεν πονούσε και ακολουθούσε τις οδηγίες των γιατρών. Δυστυχώς η συνεχιζόμενη πίεση επιβάρυνε την κατάσταση μετά το πρώτο χειρουργείο.

Για την νέα ημερομηνία αποθεραπείας θα πρέπει τώρα να περάσουν πρώτα οι 48 ώρες για να γίνει η εκτίμηση, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πλέον πως αυτή την φορά δεν θα βιαστεί και θα δώσει χρόνο για αποκατάσταση χάνοντας το Brno που μέχρι και την Κυριακή θεωρούσε βέβαιη την συμμετοχή του!

 

Tags: