Eugene Laverty - Επέστρεψε επιτέλους σπίτι του μετά τον τραυματισμό του στο Phillip Island

Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και δεύτερη φορά μετά από επιπλοκές!
O Eugene Laverty επιστρέφει σπίτι
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/12/2022

Όχι μία, αλλά δύο φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Αυστραλία ο Eugene Laverty μετά το ατύχημα που είχε στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, καταφέρνοντας εν τέλει να βγει οριστικά από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι του στις 10/12, είκοσι μέρες μετά την πτώση του.

Στο ατύχημα που είχε στην πίστα του Phillip Island, ο Eugene Laverty είχε πέσει στην 1η στροφή του 18ου γύρου στον αγώνα των WSBK, με τον Xavi Fores να μην μπορεί να τον αποφύγει και να συγκρούεται μαζί του, με αποτέλεσμα κατάγματα σε λεκάνη και ισχίο για τον Ιρλανδό.

Ο Laverty παρέμεινε στο νοσοκομείο της Μελβούρνης για 4 ημέρες αρχικά, καταφέρνοντας να αποφύγει το χειρουργείο, όμως όταν βγήκε παρουσίασε επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης και εσωτερικής αιμορραγίας, οπότε ξαναέκανε εισαγωγή στο Alfred Hospital.

Τέλος καλό, όλα καλά, και έφτασε η στιγμή που ο Ευγένιος βγήκε για δεύτερη φορά από το νοσοκομείο, και επέστρεψε στην Πορτογαλία όπου και είναι η έδρα του.

Eugene Laverty: “Ήμουν τυχερός που είχε δίπλα τη γυναίκα μου, Pippa, και είμαστε κι οι δυο πολύ χαρούμενοι που επιτέλους επιστρέφουμε σπίτι. Αυτός δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στα WSBK, αλλά τα έδωσα όλα, και έτσι θα πρέπει να κάνει κανείς. Θέλω να ευχαριστήσω την οργάνωση του WSBK που διέκοψε αμέσως τον αγώνα λόγω του ατυχήματος μου, και το ιατρικό προσωπικό της πίστας που με φρόντισαν μετά την πτώση μου.”

Ετικέτες

Η Tzortzopoulos Fashion & Accessories Χορηγός του Γιάννη Περιστερά #41

Με κράνος SHOEI, φόρμα και γάντια IXS και μπότες SIDΙ
Γιάννης Περιστεράς και Γιάννης Τζωρτζόπουλος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/3/2023

Ο 17χρονος Γιάννης Περιστεράς, ο μόνος Έλληνας οδηγός που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300, που γίνεται μαζί με το WorldSBK, θα έχει και το 2023 μεγάλο Χορηγό στην ασφάλειά του, τα κράνη SHOEI, τις φόρμες και γάντια IXS και τις μπότες SIDΙ, της Tzortzopoulos Fashion & Accessories.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Γιάννη Περιστερά:

"Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, που είναι χορηγός του “John #41” από το ξεκίνημά του ως οδηγού πριν 13 χρόνια, καλωσόρισε τον Γιάννη Περιστερά στα κεντρικά γραφεία της αντιπροσωπείας των κρανών SHOEI και του έδειξε το νέο κορυφαίο μοντέλο της SHOEI, X-SPR PRO, ενώ οι δύο τους συζήτησαν τις ανάγκες εξοπλισμού του Έλληνα οδηγού, σε σχέση με τις αυξημένες απαιτήσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Αντιπρόσωπος SHOEI / IXS / SIDI

“Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το μοναδικό Έλληνα οδηγό που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βέβαια τα προϊόντα μας έχουν τις προδιαγραφές ασφαλείας που ζητάει η FIM, η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, για το απαιτητικό περιβάλλον των πιστών των Superbike. Ευχόμαστε στον Γιάννη Περιστερά μια καλή πορεία σε αυτήν τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του ανάμεσα στους 30 καλύτερους οδηγούς του κόσμου της κατηγορίας WSSP300 και ελπίζουμε να τον δούμε και στο βάθρο των νικητών”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – Οδηγός World Supersport 300

“Από μικρός είχα μεγάλη εκτίμηση στον κύριο Γιάννη Τζωρτζόπουλο, που τον έβλεπα στις πίστες και ήξερα ότι είναι Πρωταθλητής στις μικρές κατηγορίες. Από τότε που ξεκίνησα να τρέχω σε αγώνες φοράω πάντα κράνη της SHOEI και στην κίνησή μου και στο δρόμο είναι το κράνος που μου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Η συνεργασία μας τη χρονιά που πέρασε ήταν τρομερή και πάντα είχα ό,τι χρειάστηκα και σε φόρμες, γάντια και μπότες. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με την Tzortzopoulos Fashion & Accessories και ελπίζω να δείχνει ακόμη περισσότερο φέτος η τηλεόραση την Ελληνική σημαία που έχω πάνω στη φόρμα μου”."