Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Motul-WorldSBK: Επίσημη παρουσίαση εργοστασιακής ομάδας Kawasaki KRT [VIDEO]

Με την φόρα του πρωταθλητή

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki με τον Jonathan Rea αποτελούν τον στόχο όλων των υπόλοιπων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike τα τελευταία χρόνια και το ίδιο ακριβώς θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν φέτος με την καινούρια ZX-10RR. Παρέα στο Rea θα κάνει ο Alex Lowes που ήδη έχει κατακτήσει μία νίκη με την Kawasaki.

Ακολουθεί το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της KAWASAKI:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η KRT παρουσιάζει την αγωνιστική ομάδα της στα WorldSBK για το 2021Η επίσημη ομάδα της Kawasaki στα WorldSBK αποκάλυψε τις νέες μοτοσυκλέτες του 2021 κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής παρουσίασης της ομάδας στην έδρα της KRT κοντά στη Βαρκελώνη. Το αγωνιστικό δίδυμο των Jonathan Rea και Alex Lowes, μαζί με τα νέα NinjaZX-10RR, πρωταγωνίστησαν σ’αυτή την παρουσίαση. Στο βίντεο εμφανίστηκαν μοναδικά πλάνα του συνεχώς επεκτεινόμενου συγκροτήματος του αρχηγείου της KRT, καθώς ο Jonathan Rea και ο Alex Lowes ανέδειξαν όλες τις πτυχές των διαφόρων εξειδικευμένων τμημάτων που αποτελούν μια ομάδα WorldSBK που πρωταγωνιστεί σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα -από κορυφαίας τεχνολογίας τεχνικά τμήματα με γρήγορους 3D εκτυπωτές πρωτοτύπων σχεδίων μέχρι το πιο πρόσφατο αυτοκινούμενο όχημα φιλοξενίας.

Τελειώνοντας με την μεγάλη αποκάλυψη των τελικών χρωμάτων και γραφικών του 2021, τόσο στο KawasakiNinjaZX-10RRόσο και στον αγωνιστικό εξοπλισμό των αναβατών, το βίντεο είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση τώρα στη διεύθυνση που ακολουθεί: https://kawasakiracingteamworldsbk.com O φωτεινός νέος σχεδιασμός της KRT, με λευκά πάνελ αντίθεσης στα κάτω τμήματα του επανασχεδιασμένου φαίρινγκ, αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό το εταιρικό αγωνιστικό πράσινο χρώμα της Kawasaki για άλλη μια φορά, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της αγωνιστικής προσπάθειας της Kawasaki Heavy Industries, που εκπροσωπείται στην Ευρώπη από την Provec Racing.

Το τελευταίο Kawasaki Ninja διαθέτει πολλές τεχνολογικές εξελίξεις και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητήρα με δυνατότητα λειτουργίας σε υψηλότερες στροφές, εσωτερικά μπροστινά φτερά και ένα νέο τμήμα ουράς για περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης τόσο στα μοντέλα παραγωγής όσο και στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Λίγο μετά την αποκάλυψη, η ομάδα θα επισκεφθεί την τοπική πίστα του WorldSBK, το Circuit de Catalunya-Barcelona, για μια δοκιμή δύο ημερών μαζί με τους περισσότερους από τους κύριους ανταγωνιστές του 2021. Το τεστ θα διεξαχθεί μεταξύ 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 21-23 Μαΐου, στο Motorland Aragon της Ισπανίας.

 

2021 KRT Rider WorldSBK Statistics

 

Jonathan Rea: World Champion 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020

Career Race Wins: 99 (84 for Kawasaki)

Career Podiums: 185 (143 for Kawasaki)

Career Poles: 27 (23 for Kawasaki)

Alex Lowes:2021: Races: 0, Wins 0, Podiums 0, Superpoles 0 Career Race Wins: 2 (1 for Kawasaki) Career Podiums: 24 (4 for Kawasaki) Career Poles: 1 (0 for Kawasaki)

#NinjaSpirit

#FaceYourself