Motul WSBK Team HRC - Lecuona και Vierge με το CBR1000RR-R Fireblade [VIDEO]

Πολλές οι ελπίδες του HRC για τη νέα χρονιά στο WSBK... μένει να δούμε αν θα επαληθευθούν
Honda WorldSBK Team 2024
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

9/2/2024

Μία ημέρα μετά την παρουσίαση της KRT 2024 WorldSBK, ήρθε η σειρά της Honda να αποκαλύψει στο κοινό τα χρώματα της αγωνιστικής της ομάδας στο WSBK με τους Ισπανούς αναβάτες Iker Lecuona και Xavi Vierge να πρωταγωνιστούν στο διαδικτυακό βίντεο του HRC.

Σε ένα σύντομο βίντεο βλέπουμε τους αναβάτες της ομάδας Iker Lecuona και Xavi Vierge να δοκιμάζουν το νέο CBR1000RR-R Fireblade στην πίστα, με τον νέο Team Manager της Team HRC -και επίσης Ισπανό- José Manuel Escamez να περιγράφει τους στόχους της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Στο βίντεο οι Lecuona και Vierge αναλύουν τις αλλαγές της νέας μοτοσυκλέτας, ενώ αναφέρονται και στους μηχανικούς του ιαπωνικού εργοστασίου οι οποίοι δούλεψαν το τελευταίο διάστημα ώστε να παρέχουν στην ομάδα νέα εξαρτήματα. Λίγο πριν το τέλος εμφανίζονται και τα νέα γραφικά της CBR1000RR-R Fireblade.

Motul WSBK Team HRC – Οι Lecuona και Vierge παρουσίασαν το νέο CBR1000RR-R Fireblade διαδικτυακά [VIDEO]

Κάποιοι θα πουν πως τα χρώματα παραμένουν ίδια ωστόσο έχουμε μία μικρή αλλαγή στο κάτω μέρος των πλαστικών της μοτοσυκλέτας, Το κόκκινο, μπλε άσπρο χρώμα παραμένει ωστόσο στο κάτω μέρος του CBR1000RR-R Fireblade πλέον τα πλαστικά είναι βαμμένα σε μπλε χρώμα αντί για το κόκκινο που ήταν βαμμένα το 2023.

Ο Iker Lecuona δήλωσε: “Είναι η τρίτη μου χρονιά στην ομάδα. Ανυπομονώ να βρεθούμε στις πίστες ξανά. Η μοτοσυκλέτα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, στόχος μας είναι να μαχόμαστε για το βάθρο.”

Motul WSBK Team HRC – Οι Lecuona και Vierge παρουσίασαν το νέο CBR1000RR-R Fireblade διαδικτυακά [VIDEO]

O Xavi Vierge ανέφερε: “Προσπάθησα να προπονηθώ τον χειμώνα και αισθάνομαι πιο δυνατός από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχουμε μια νέα μοτοσυκλέτα η οποία ελπίζω να είναι ανταγωνιστική. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε.”

O Team Manager της Team HRC, José Manuel Escamez δήλωσε: “Είναι πολύ νωρίς για να πω για τους στόχους μας, στόχος μας είναι να εξελίσσουμε την μοτοσυκλέτα και να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν συντομότερα.”

Motul WSBK Team HRC – Οι Lecuona και Vierge παρουσίασαν το νέο CBR1000RR-R Fireblade διαδικτυακά [VIDEO]Motul WSBK Team HRC – Οι Lecuona και Vierge παρουσίασαν το νέο CBR1000RR-R Fireblade διαδικτυακά [VIDEO]

 

Honda

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες