Άλεξ Παπαγεωργίου - Μια 1η και μια 2η θέση στην κατηγορία SSP600 στο Pleven για το BMU 2024

Ο Έλληνας αναβάτης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των Supersport 600
Άλεξ Παπαγεωργίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/9/2024

Στην πολυπληθή (18 συμμετοχές) κατηγορία των Supersport 600, για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας BMU 2024, ο Άλεξ Παπαγεωργίου έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του, τερματίζοντας 1ος και 2ος στον διπλό αγώνα που έγινε στη Βουλγαρία, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον πρώτο αγώνα, το Σάββατο 31 Αυγούστου, ο Έλληνας αγωνιζόμενος τερμάτισε στη πρώτη θέση, σε έναν αγώνα-φωτιά με δυνατές μάχες με τον Denis Braescu (2ος μόλις 0.014 δευτερόλεπτα πιο πίσω), τον Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη (3ος, 0,378 δευτερόλεπτα πίσω από τον Άλεξ) αλλά και με τον 4ο Axel Ismail.

Στον δεύτερο αγώνα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, ο Παπαγεωργίου τερμάτισε τελικά 2ος, ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε και πάλι μετά από δυνατές μάχες, στην τελευταία στροφή της πίστας! Ο Άλεξ παραμένει πρώτος στη γενική βαθμολογία των Supersport 600.

Επόμενος αγώνας στη Σλοβακία, στις 21 22 Σεπτεμβρίου. 

Α.Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΤΟ - Peristeras Nikos Tyres - ZenOne Racing - Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories - Dunlop Yamaha Racing - Pandora alarms - Ermax - ARP racing academy - Ms.Speedie - Georgopoulos Racing - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ QUANTUM - axcell Energy - TZIOLAS REKTIFIE

Olympia Rally, 4η Ημέρα – Σεβαστόπουλος και Καράμπελας μονοπωλούν ξανά την κορυφή

Δεύτερη μέρα της Marathon Stage με τους δύο αναβάτες της Μοτοδυναμικής να κυριαρχούν ξανά
Olympia Rally 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/4/2026

Ξεκινώντας από την Καλαμάτα και κινούμενη σε μια διαδρομή γύρω από τον Ταΰγετο, η τέταρτη μέρα του Olympia Rally 2026 και δεύτερη της Marathon Stage είχε μια συγκριτικά μικρότερη ειδική διαδρομή ως προς την πρώτη Marathon μέρα, επιστρέφοντας για τερματισμό πάλι στη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Olympia Rally 2026
Κίμωνας Καράμπελας

Νικητής της ημέρας ήταν ο Γιάννης Σεβαστόπουλος (#2, Yamaha WR450F) ακολουθούμενος από τον Κίμωνα Καράμπελα (#52, Yamaha Ténéré 700), με τους δύο αναβάτες της Motodynamics Rally Team να επαναλαμβάνουν την επίδοση τους προηγούμενης μέρας, αλλά με ανάποδη σειρά. Το βάθρο της ημέρας συμπλήρωσε ο Γάλλος Pinvidic David (#11) με GAS GAS 350 EC.

Olympia Rally 2026
Γιάννης Τρίγκας

Έτσι στη γενική κατάταξη του αγώνα ο Σεβαστόπουλος εύλογα διατηρεί την πρώτη θέση στην οποία είχε προαχθεί μια μέρα πριν, με τον Αυστριακό Ferdinand Kreidl (KTM EXC 450) δεύτερο και τον Καράμπελα να ανεβαίνει τρίτος.

Olympia Rally 2026

Ψηλά στην κατάταξη παραμένει και ο Γιάννης Τρίγκας (#22, Suzuki DR-Z4S) κατέχοντας την πέμπτη θέση, ενώ ο επόμενος Έλληνας στην κατάταξη είναι ο Ηλίας Τσανικλίδης (#106, Voge 300 Rally) στην 28η θέση. Ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης (#55, Suzuki V-Strom 800 DE) στην 35η, Χρήστος Πελούσης (#41, Beta 480RR) στην 36η, Γιώργος Στογιάννος (#18, Honda CRF250R) στην 39η, Χάρης Παπαγεωργίου (#12, GASGAS EC250F) στην 48η και Σωκράτης Ζαΐμης (#555, Yamaha Ténéré 700) στην 56η.

Ετικέτες