Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ο Petrucci παρουσίασε την MotoAmerica μοτοσυκλέτα του με αυτοκόλλητο της ελληνικής DNA!

Χορηγός του Petrucci η ελληνική -παγκόσμια- DNA High Performance Filters

Ο Petrucci ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα στο MotoAmerica με την δράση να ξεκινά από σήμερα 8 Απριλίου, και εχθές παρουσίασε τα αγωνιστικά χρώματα και την στολή που θα φορά, πάνω στα οποία δεσπόζει το αυτοκόλλητο της DNA!

Τα ελληνικής σχεδίασης και ελληνικής παραγωγής φίλτρα της DNA High Performance Filters είναι χορηγοί της ομάδας του Petrucci και η Ducati Panigale V4R αναπνέει με DNA στο MotoAmerica!

Ο Petrucci είναι ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία που έχει κερδίσει αγώνα MotoGP και ειδική Rally Dakar και η πρόθεσή του να αγωνιστεί στο MotoAmerica έχει ανακοινωθεί ενώ βρισκόταν στην Σαουδική Αραβία αγωνιζόμενος με την KTM στο Dakar.

Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα αγωνιστεί με την Ducati στο MotoAmerica. Να θυμίσουμε εδώ στους αναγνώστες πως η συμμετοχή του Petrucci στο Rally Dakar ήταν μία από τις πιο ακριβές που έχουν υπάρξει καθώς απαίτησε την δημιουργία ολόκληρης ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται, από μηχανικούς μέχρι νέο φορτηγό και εξοπλισμό, καθώς δεν εντάχθηκε στην ομάδα Rally της KTM αλλά κατέβηκε ολόκληρη η Tech3 που τον υποστήριζε στα MotoGP, για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα και μάλιστα στο απαιτητικό Rally Dakar.

Η πραγματοποίηση ενός ονείρου για τον Petrucci, να τρέξει στο Dakar, ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο της KTM και ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα σε ένα από τα πιο απαιτητικά superbike πρωταθλήματα που υπάρχουν, το MotoAmerica.

Στην τεράστια αγορά της Αμερικής, οι χορηγίες δεν είναι κάτι απλό και εύκολο, κοστίζουν πολύ ακριβά και μονάχα οι πιο εύρωστες εταιρείες βλέπουν το αυτοκόλλητό τους στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τα προϊόντα όμως, καθώς εκείνα που αξίζουν χρησιμοποιούνται από τις ομάδες ασχέτως με το ποιος είναι χορηγός. Παράδειγμα εδώ πως τα φίλτρα της DNA χρησιμοποιούνται πολύ καιρό σε διάφορα πρωταθλήματα, αγορασμένα από τις ομάδες που αναγνωρίζουν την αξία τους και την απόδοσή τους.

Η είσοδος σε μία τόσο απαιτητική αγορά, όπως των ΗΠΑ, δεν είναι εύκολο για μία εταιρεία από την Ελλάδα, που μάχεται με τις εξαγωγικές διαδικασίες της χώρας μας, απέναντι σε πολυεθνικές εντός έδρας. Ωστόσο τα φίλτρα DNA μόνο νέα δεν είναι στις ΗΠΑ και έχουν κερδίσει την φήμη των φίλτρων που δουλεύουν καλύτερα από όλα. Στο μεσοδιάστημα η DNA έχει εξελιχθεί και η ίδια σε μία πολυεθνική που από την Ελλάδα τροφοδοτεί όλο τον κόσμο και η ανοδική αυτή πορεία μπορεί να αποτυπωθεί και μέσα από τέτοιες ενέργειες, αδιανόητες στο παρελθόν. Τα φίλτρα της DNA δεν θα βρίσκονται «κρυφά» πλέον στο αμερικάνικο πρωτάθλημα αλλά και επίσημα δεσπόζουν στην μοτοσυκλέτα ενός αναβάτη που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις εκεί, τόσο με την πορεία του ως ένας αρκετά ικανός αθλητής, όσο και με το ίδιο το γεγονός της μεταγραφής του από τα MotoGP.

Τα φώτα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ και το MotoAmerica, είναι στραμμένα αυτή την στιγμή στον Petrucci και μαζί του φωτίζεται κι ένα σήμα, που εμείς εδώ στην Ελλάδα μπορούμε να ταυτιστούμε λίγο περισσότερο μαζί του.

Η ελληνική DNA High Performance Filters χορηγός πλέον στο MotoAmerica και τα ελληνικά φίλτρα στην Ducati Panigale V4R του Danilo Petrucci!