Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού - Στην Αττική η συνέχεια

Επιστροφή στην Αττική την Κυριακή 19 Νοεμβρίου
motomag Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού – Στην Αττική η συνέχεια
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

8/11/2023

Το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος για τον θεσμό του Scramble επιστρέφει στην Αττική και συγκεκριμένα στο Συκάμινο Ωρωπού, με τον τρίτο γύρο του θεσμού να διεξάγεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Η οργανωτική επιτροπή (ΕΔΟ και ΑΛΜΩ) εργάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τους αθλητές οι οποίοι θα τιμήσουν τον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να παρέχει σε όλους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο αγώνας θα στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό από τα Σωματεία του Ωρωπού καθώς και από την Ομάδα Εκτός Δρόμου. Φυσικά η οργάνωση κάνει γνωστό πως όσοι εθελοντές επιθυμούν να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην διοργάνωση είναι ευπρόσδεκτοι. Επιπρόσθετα ευχαριστεί προκαταβολικά όλους τους φορείς που συντελούν για να γίνει ο αγώνας, αλλά και όλους τους χορηγούς.

Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού – Στην Αττική η συνέχεια
Ετικέτες

Isle of Man TT: Ατύχημα στις δοκιμές των Superbikes  - Ακύρωση όλων των δοκιμών της Δευτέρας

Η ανακοίνωση των διοργανωτών δεν έχει ξεκαθαρίσει τι συνέβη
IOMTT 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

25/5/2026

Ενώ το πρόγραμμα της πρώτη ημέρας του Isle of Man TT είχε ξεκινήσει με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές των κατηγοριών Superbike και Superstock, ένα συμβάν προκάλεσε κόκκινες σημαίες και άμεση διακοπή της δράσης.

Χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να διαπιστωθεί πως το θέμα ήταν σοβαρό, καθώς οι διοργανωτές απέφευγαν να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται, περιοριζόμενοι στο να δηλώσουν πως διαχειρίζονται “ένα συμβάν στην Parliament Square, Ramsey”.

Περίπου μια ώρα αργότερα ήρθε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση:

“Οι διοργανωτές του Isle of Man TT Races επιβεβαιώνουν πως έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για σοβαρά συμβάντα, μετά από ατύχημα που συνέβη στην Parliament Square την 25η Μαΐου και ώρα 13:50 (τοπική, 15:50 Ελλάδας).

“Κατά συνέπεια βγήκαν κόκκινες σημαίες και όλη η αγωνιστική δραστηριότητα στη Mountain Course έχει διακοπεί μέχρι νεοτέρας.

“Η τρέχουσα προτεραιότητα της ομάδας ελέγχου του αγώνα είναι η στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας για να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο.

“Για την ασφάλεια όλων, όλοι οι δρόμοι γύρω από τη Mountain Course του ΤΤ παραμένουν κλειστοί μέχρι να δοθεί νέα ανακοίνωση.”

Εν τέλει η ανακοίνωση πως η διαδρομή ξανανοίγει για το κοινό ήρθε στις 17:45 (Ελλάδας), περίπου 40 λεπτά αφότου ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει άλλη αγωνιστική δράση σήμερα, Δευτέρα 25/5.

Πλέον αναμένουμε για νέα ανακοίνωση που να εξηγεί αναλυτικότερα το συμβάν που προκάλεσε την όλη διακοπή, με την ελπίδα πως αυτό δεν θα αφορά σοβαρό τραυματισμό αναβάτη.