Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού - Στην Αττική η συνέχεια

Επιστροφή στην Αττική την Κυριακή 19 Νοεμβρίου
motomag Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού – Στην Αττική η συνέχεια
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

8/11/2023

Το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος για τον θεσμό του Scramble επιστρέφει στην Αττική και συγκεκριμένα στο Συκάμινο Ωρωπού, με τον τρίτο γύρο του θεσμού να διεξάγεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Η οργανωτική επιτροπή (ΕΔΟ και ΑΛΜΩ) εργάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τους αθλητές οι οποίοι θα τιμήσουν τον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να παρέχει σε όλους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο αγώνας θα στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό από τα Σωματεία του Ωρωπού καθώς και από την Ομάδα Εκτός Δρόμου. Φυσικά η οργάνωση κάνει γνωστό πως όσοι εθελοντές επιθυμούν να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην διοργάνωση είναι ευπρόσδεκτοι. Επιπρόσθετα ευχαριστεί προκαταβολικά όλους τους φορείς που συντελούν για να γίνει ο αγώνας, αλλά και όλους τους χορηγούς.

Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος, Συκάμινο Ωρωπού – Στην Αττική η συνέχεια
Ετικέτες

Romaniacs: Τρίτος ο Κουζής την 3η μέρα, δύο θέσεις πάνω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sam Sunderland!

Ακόμα μία εξαιρετική ημέρα για τον Έλληνα αναβάτη
kouzis
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/7/2026

Ο Παναγιώτης Κουζής συνεχίζει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό για δεύτερη σερί ημέρα, καθώς κατάφερε να τερματίσει τρίτος στην δεύτερη ημέρα της κατηγορίας Adventure Core.

Ο Έλληνας αναβάτης κατάφερε χτες να πάρει τη νίκη στην κατηγορία του και να νικήσει τον Sam Sunderland των δύο τίτλων Rally Dakar και των δύο Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Rally. Ο Κουζής, που συμμετέχει με CFMOTO 800ΜΤ-Χ και την υποστήριξη της ομάδας CFMOTO HELLAS RACING TEAM, συνέχισε και σήμερα να εκπλήσσει πολύ κόσμο με την εμφάνισή του και τερμάτισε 3ος ημέρας, δύο θέσεις πάνω από τον Sunderland!

Jose Antonio Lombardia (CFMOTO) και Rene Columna (CFMOTO) πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Alexandru Anghel να τερματίζει ανάμεσα σε Κουζή και Sunderland.

Με την τρίτη θέση ημέρας, ο Παναγιώτης Κουζής σκαρφάλωσε ακόμη περισσότερο στην γενική κατάταξη καταλαμβάνοντας την 27η θέση κι αν δεν είχε την εξοντωτική ποινή των 8 ωρών την πρώτη ημέρα, φαίνεται πως θα διεκδικούσε τη νίκη στην κατηγορία Adventure Core.

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη μία μέρα ο γνωστός μας από τα MEGA TEST ON-OFF του MOTO, Γιώργος Κοινωνάς που αγωνίζεται με CFMOTO 450MT και τερμάτισε στην 16η θέση και βρίσκεται πλέον στην 13η θέση της κατηγορίας Adventure Core.