H Suzuki Moto Greece στο Hellas Rally με τον Παναγιώτη Κακολύρη και το V-STROM 800 DE

Μία μοτοσυκλέτα που δέχθηκε τις κατάλληλες αλλαγές ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ειδικές διαδρομές του σκληρού αγώνα
motomag H Suzuki Moto Greece στο Hellas Rally με τον Παναγιώτη Κακολύρη και το V-STROM 800 DE
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/5/2024

H Suzuki Moto Greece πήρε την απόφαση πριν από μερικούς μήνες να προετοιμάσει μία αγωνιστική V-STROM 800 DE ώστε να λάβει μέρος στο Hellas Rally το οποίο διεξάγεται από τις 24 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου με επίκεντρο την πόλη της Ιτέας.

Η Suzuki Moto Greece επέλεξε ως αναβάτη τον Παναγιώτη Κακολύρη ενώ σε συνεργασία με την Aurora Rally Equipment και τις εταιρείες DNA High Performance Filters, DXL Graphics, CRacer, Faretra Design, eXTra Products Tasoulis μετέτρεψαν την V-STROM 800 DE σε μία ετοιμοπόλεμη αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Η προπόνηση του αναβάτη για τη μετάβαση από τους αγώνες enduro σε αγώνα rally ήταν εντατική, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση με επιτυχία. Μέσα από τα social media της Suzuki Moto Greece, ο κόσμος παρακολούθησε όλο το ταξίδι της ομάδας, από την πρώτη μέρα της παραλαβής της μοτοσυκλέτας μέχρι την παρουσίασή της στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας και τις τελευταίες προπονήσεις.

Πλέον, είναι έτοιμοι για την έναρξη του αγώνα Hellas Rally Raid στις 27 Μαΐου στη Μαρίνα Ιτέας. Η Suzuki και η V-STROM 800DE είναι προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση, ενώ ο Πάνος είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον αγώνα.

H Suzuki Moto Greece στο Hellas Rally με τον Παναγιώτη Κακολύρη και το V-STROM 800 DEH Suzuki Moto Greece στο Hellas Rally με τον Παναγιώτη Κακολύρη και το V-STROM 800 DE
Ετικέτες

ΑΜΟΤΟΕ – Ακύρωση του αγώνα Scramble της Πτολεμαίδας

Λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών από το σωματείο A.M.O.E.
ΑΜΟΤΟΕ - Ακύρωση scramble
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/6/2024

Η ΑΜΟΤΟΕ ενημερώνει ότι ο αγώνας Scramble στην Πτολεμαΐδα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε ακυρώνεται λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών από το σωματείο, όπως αποστολή ειδικού κανονισμού, κλπ.

Ετικέτες