Hellas Rally Raid: Νέος αγωνιστικός προορισμός η Ιτέα

Πολλές αλλαγές για το 2024
Hellas Rally Raid
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/6/2023

Το Hellas Rally Raid λέει αντίο στο Καρπενήσι και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες την επόμενη χρονιά σε διαφορετικό προορισμό με βάση την Ιτέα.

Το Hellas Rally Raid 2023 το οποίο πραγματοποιήθηκε με βάση το Καρπενήσι πέρασε στην ιστορία. Πλέον ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον εν λόγω αγώνα το 2024 ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 24 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2024.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τον διοργανωτή η τοποθεσία αλλάζει, με τον αγώνα να κατηφορίζει προς την Ιτέα, η οποία θα φιλοξενήσει το βασικό bivouac την επόμενη χρονιά.

Στην περιοχή των Καλαβρύτων θα λάβει χώρα και η ημέρα του Μαραθωνίου ενώ θα έχουμε περιορισμό όσον αφορά τις συμμετοχές (200 μοτοσυκλέτες & γουρούνες, 40 SSV), παρόλα αυτά θα υπάρχει και κατηγορία Raid στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν για διασκέδαση όλα τα οχήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hellas Rally Raid 2024 θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ετικέτες

ΑΜΟΤΟΕ – Ακύρωση του αγώνα Scramble της Πτολεμαίδας

Λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών από το σωματείο A.M.O.E.
ΑΜΟΤΟΕ - Ακύρωση scramble
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/6/2024

Η ΑΜΟΤΟΕ ενημερώνει ότι ο αγώνας Scramble στην Πτολεμαΐδα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε ακυρώνεται λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών από το σωματείο, όπως αποστολή ειδικού κανονισμού, κλπ.

Ετικέτες