Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

AMA EnduroCross: Νίκη του Jonny Walker “έκλεψε” στον τελικό τον τίτλο του 2025 από τον Trystan Hart [VIDEO]

Μεγάλη επιτυχία και για την Triumph Racing που κατακτά το πρώτο της μεγάλο off-road πρωτάθλημα – Δεύτερος AMA EnduroCross τίτλος για τον Βρετανό
AMA EnduroCross Title
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

24/11/2025

Σε μια βαριά σκαμμένη πίστα, που δοκίμασε τις αντοχές όλων, ο Jonny Walker κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά και να κατακτήσει τον τίτλο του EnduroCross 2025, ισοβαθμώντας με τον αναβάτη της ΚΤΜ, Trystan Hart, αλλά υπερισχύοντας λόγω περισσότερων νικών.

Ο τελικός γύρος του EnduroCross στο Everett ήταν ένας σκληρός επίλογος για τη σεζόν. Η μαλακή πίστα, με τις έντονες αυλακώσεις, δεν επέτρεψε εντυπωσιακές κινήσεις. Οι αναβάτες προσπαθούσαν περισσότερο να διαχειριστούν τις γραμμές τους και να διατηρήσουν δυνάμεις μέχρι τον τελευταίο γύρο των τριών εξοντωτικών σκελών.

Ο Hart έφτασε στον τελευταίο αγώνα υπερασπιζόμενος τον τίτλο του, με προβάδισμα τριών μόλις βαθμών, γεγονός που πίεζε τα περιθώρια για τον Walker, να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία, για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Παρά το κακό ξεκίνημα, με τη μοτοσυκλέτα του να σβήνει στη superpole, χάνοντας την ευκαιρία για ένα “6 στα 6” -καθώς είχε κερδίσει τις superpole και στους πέντε προηγούμενους γύρους του πρωταθλήματος- και μένοντας με την τελευταία επιλογή στην εκκίνηση των οκτώ προκριθέντων, ο Walker γρήγορα ανέτρεψε την κατάσταση. Στα δύο πρώτα σκέλη ήταν αποφασιστικός, βρίσκοντας γρήγορα τον δρόμο προς την κορυφή.

AMA EnduroCross Title

Ο Hart περιορίστηκε στην τρίτη θέση στο δεύτερο moto, επιτρέποντας στον Walker να υπολογίσει πλέον πως αρκούσε να τερματίσει πίσω του στο τρίτο σκέλος. Οι δύο μονομάχοι ισοβάθμησαν τελικά, αλλά ο Walker πήρε τον τίτλο λόγω περισσότερων νικών στα επιμέρους σκέλη. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο αναβάτης της Yamaha Cody Webb.

Η νίκη αυτή έδωσε το πρώτο μεγάλο off-road πρωτάθλημα στην Triumph Racing και ταυτόχρονα τον δεύτερο AMA EnduroCross τίτλο στον Jonny Walker που τον είχε κατακτήσει και το 2022, τότε με την ομάδα της Beta.

Ο Trystan Hart έμεινε έτσι στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, με τον αναβάτη της Husqvarna Ryder Leblond να έρχεται τρίτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος

AMA EnduroCross Title

Αποτελέσματα 6ου (τελικού) Γύρου AMA EnduroCross 2025

2025 AMA Endurocross Rnd 6

Κατάταξη πρωταθλήματος AMA EnduroCross 2025 (τελική)

AMA EnduroCross Standings