Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

Africa Eco Race 2026 – Δραματική νίκη Kevin Gallas για δευτερόλεπτα από τον Gautier Paulin

O Γερμανός αναβάτης της Ténéré Yamaha Racing Rally Team πήρε την παρθενική του νίκη επικρατώντας οριακά του Γάλλου ομόσταυλού του
Africa Eco Race 2026 Kevin Gallas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/2/2026

Πριν μερικές εβδομάδες η νίκη του Luciano Benavides στο ράλι Dakar 2026 κρίθηκε για μόλις δύο δευτερόλεπτα διαφορά και τώρα ήταν η σειρά του Africa Eco Race 2026 (AER) να μας χαρίσει το ίδιο δραματικό φινάλε, αναδεικνύοντας τον νικητή του με ανάλογα μικρή χρονική διαφορά.

Για έναν αγώνα ράλι που διαρκεί 12 μέρες και καλύπτει απόσταση άνω των 6.000 χιλιομέτρων διασχίζοντας τέσσερεις χώρες, τα 41 δευτερόλεπτα που χώριζαν τους δύο αναβάτες της Ténéré Yamaha Racing Rally Team στις δύο πρώτες θέσεις φαντάζει πραγματικά αμελητέα ποσότητα – μέχρι τη στιγμή που αυτή κρίνει την πρωτιά.

Africa Eco Race 2026 Stage 12

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την παραδοσιακή 12η Ειδική Διαδρομή στην ακτή του Dakar στη Σενεγάλη, με εκκίνηση motocross και σπριντ 22 χιλιομέτρων στην άμμο με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό ως τον τερματισμό στην Lac Rose. H ημέρα αυτή ωστόσο δεν επηρεάζει τη χρονομέτρηση του ράλι και ουσιαστικά λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με το παρελθόν, θυμίζοντάς μας το αυθεντικό ράλι Paris-Dakar που ολοκλήρωνε στη Lac Rose τη διαδρομή του.

Yamaha team with Stephane Peterhansel

Σε αυτήν την τελευταία μέρα του AER μάλιστα έδωσε τιμητικά το παρόν ένας σπουδαίος θρύλος των ράλι, ο 60χρονος Stéphane Peterhansel που μετρά στο βιογραφικό του έξι νίκες στο Dakar με μοτοσυκλέτα και οκτώ με αυτοκίνητα. Καθώς οι δίτροχοι θρίαμβοί του έγιναν όλοι με μοτοσυκλέτες της Yamaha, η σπέσιαλ εμφάνισή του στο τελευταίο σκέλος του AER έγινε φυσικά με Ténéré 700.

Africa Eco Race David Fretigne

Για την ιστορία, πρώτος στη 12η ειδική τερμάτισε ο David Frétigné με Honda CFR450 Rally, μπροστά από τον Valentin Sertilhanges με KTM 450 Rally και τον Mike Wiedemann με Yamaha Ténéré 700.

Africa Eco Race 2026 winners

Στο τελικό αποτέλεσμα του AER ωστόσο ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον Kevin Gallas της Ténéré Yamaha Racing Rally Team, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει για μόλις 41 δευτερόλεπτα του ομόσταυλού του Gautier Paulin. Στην τρίτη θέση του αγώνα κατετάγη ο Jean-Loup Lepan με KTM 450 Rally.

Στην τελική γενική κατάταξη του ράλι οι Ténéré είχαν την τιμητική τους καταλαμβάνοντας πέντε θέσεις στην πρώτη δεκάδα, μαζί με δύο Aprilia Tuareg Rally 660 και τρεις μονοκύλινδρες KTM 450 Rally.

Africa Eco Race 2026 Motul Xtreme Riders

Στην τελική κατάταξη της κατηγορίας Motul Xtreme Rider (Mahle Moto), νικητής αναδείχθηκε ο Γάλλος Valentin Sertilhanges με KTM 450 Rally, ο οποίος πήρε και τη 9η θέση της Γενικής Κατάταξης του AER.

Africa Eco Race 2026 – Τελική Κατάταξη

 

Αναβάτης

Μοτοσυκλέτα

Χρόνος

Διαφορά

1

Kevin Gallas

Yamaha Ténéré 700

39:24:05

 

2

Gautier Paulin

Yamaha Ténéré 700

39:24:46

+0:41

3

Jean-Loup Lepan

KTM 450 Rally

39:40:13

+16:08

4

Mike Wiedemann

Yamaha Ténéré 700

40:07:22

+43:17

5

Jacopo Cerutti

Aprilia Tuareg Rally 660

41:02:30

+1:38:25

6

Antonio Maio

Yamaha Ténéré 700

41:06:20

+1:42:15

7

Alessandro Botturi

Yamaha Ténéré 700

41:10:57

+1:46:52

8

Marco Menichini

Aprilia Tuareg Rally 660

41:37:38

+2:13:33

9

Valentin Sertilhanges

KTM 450 Rally

42:38:19

+3:14:14

10

Krejčí Roman

KTM 450 Rally

43:35:05

+4:11:00