Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

Bagger World Cup: Ξανά στον αέρα ο Iannone – Αποσύρθηκε η ομάδα του, άλλη στην θέση της με νέο αναβάτη

Σουρεαλιστικές καταστάσεις, δέκα ημέρες πριν την έναρξη
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

17/3/2026

Τέσσερις θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον φετινό θεσμό Bagger World Cup. Μετά την απόσυρση της Cecchini Racing Team που είχε συμφωνήσει με τον Iannone, τη θέση της αναμένεται να πάρει η επίσης ιταλική ParkinGO Racing Team.

Περίεργα πράγματα βλέπουμε μόλις δέκα ημέρες πριν την έναρξη του θεσμού Bagger World Cup του MotoGP, με την Cecchini Racing Team να αποσύρει τη συμμετοχή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και τη θέση της αναμένεται να πάρει μία άλλη ιταλική ομάδα με Ιταλό αναβάτη. Η ομάδα φέρεται να είναι η ParkinGO Racing Team και ο αναβάτης ο Filippo Rovelli, που το όνομά του μάλλον δεν σας λέει τίποτα καθώς δεν έχει πετύχει διεθνείς διακρίσεις, ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο ιταλικό πρωτάθλημα και πήρε την 5η θέση στην κατηγορία των στοκ μοτοσυκλετών. Μάλιστα ο Rovelli θα συμμετέχει και το 2026 στο ιταλικό πρωτάθλημα με την ομάδα Penta Motorsport στην κατηγορία Superbike.

Με όλα τα παραπάνω παράδοξα, το επίπεδο έλλειψης οργάνωσης είναι τέτοιο που θα ζηλεύαμε και στην Ελλάδα. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως με τόσες λίγες συμμετοχές αλλά και αναβάτες που σίγουρα δεν προέρχονται από το πάνω ράφι, ο νέος αυτός θεσμός δύσκολα θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού και είναι πολύ πιθανόν αν δεν αλλάξει κάτι να καταλήξει σαν τη MotoE, που παρακολουθούσαν μόνο οι συγγενείς και φίλοι των αναβατών και αυτοί όχι πάντα!

Με τα τρέχοντα δεδομένα, το Bagger World Cup για τη σεζόν του 2026 θα έχει τέσσερεις ομάδες και συνολικά 9 αναβάτες:

 

Joe Rascal Racing (Αυστραλία) – 3 αναβάτες

Niti Racing (Ινδονησία) – 2 αναβάτες

ParkinGO Team (Ιταλία) – 1 αναβάτης

Saddlemen Racing (ΗΠΑ) – 3 αναβάτες