Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

BSB 2026: Με παρελάσεις και track days η νέα σεζόν του βρετανικού πρωταθλήματος

Νέος χορηγός υπόσχεται να φέρει τους φίλους της διοργάνωσης μέσα στις πίστες - Με τις δικές τους μοτοσυκλέτες
BSB Carol Nash Partnership
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

23/1/2026

Η ασφαλιστική εταιρεία Carole Nash γίνεται επίσημος συνεργάτης του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbike και ανοίγει τον δρόμο για εμπειρίες εντός πίστας σε τέσσερις γύρους του BSB.

Νέοι γύροι παρέλασης και track days σε συγκεκριμένες πίστες του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbike (BSB), πρόκειται να προστεθούν στο πρόγραμμα του θεσμού, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του για τη σεζόν 2026.

Η ασφαλιστική εταιρεία Bennetts ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στο Ιανουάριο ότι αποχωρεί από τη θέση του βασικού χορηγού τίτλου του BSB, ενόψει της σεζόν 2026. Λίγο αργότερα, το πρωτάθλημα γνωστοποίησε τη συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρεία Carole Nash, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο ασφαλιστικό συνεργάτη της σειράς από το 2026.

Παρότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Carole Nash αναλαμβάνει ρόλο χορηγού τίτλου, η νέα συμφωνία θα φέρει στο κοινό μια σειρά από δραστηριότητες εντός πίστας. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται τα νέα “Carole Nash - BSB Track Days”, τα οποία θα διεξαχθούν μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου σε τέσσερις πίστες του πρωταθλήματος, Oulton Park, Donington Park, Brands Hatch και Cadwell Park.

Παράλληλα, η συνεργασία προβλέπει γύρους παρέλασης για τους φίλους του BSB που θα φτάνουν στις πίστες με μοτοσυκλέτα σε επιλεγμένους γύρους, καθώς και εμπειρίες όπως βόλτες ως συνεπιβάτες, γύρους με το safety car, VIP περιηγήσεις και πακέτα φιλοξενίας.

BSB Carol Nash Partnership

Ο Stuart Higgs, Διευθυντής της σειράς British Superbike, δήλωσε σχετικά: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω την Carole Nash ως τον αποκλειστικό επίσημο ασφαλιστικό συνεργάτη του Πρωταθλήματος  British Superbike, καθώς φέτος γιορτάζουμε τη σημαντική 30ή επέτειο του θεσμού.", ενώ πρόσθεσε ότι ανυπομονεί για στενή συνεργασία με την Carole Nash, για την υλοποίηση αυτής της νέας συμφωνίας ώστε οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν "μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες που έχει να προσφέρει το BSB καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2026."