Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

Hero MotoSports - Με Jose Nacho Cornejo στη Rally ομάδα της

Προηγουμένως ο νεαρός Χιλιανός αναβάτης είχε κάνει όνομα στην ομάδα της Honda
Nacho Cornejo at Hero Motosports
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/4/2024

Ένα μήνα από όταν η Honda ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Jose “Nacho” Cornejo, ήρθε το ανακοινωθέν της Hero MotoSports Team Rally το οποίο καλωσορίζει τον Χιλιανό στην ινδική ομάδα.

Μάλιστα από τις 16/4 η Hero έτρεχε… quiz στα social media με κάποιες εικόνες, ρωτώντας αν μπορούμε να λύσουμε το μυστήριο του νέου αναβάτη της. Στο quiz φαινόταν ο Nacho σκυμμένος, με ένα καπέλο να κρύβει το πρόσωπό του, ενώ δίπλα υπήρχαν φωτογραφίες από… nachos, το δημοφιλές σνακ, κάτι… καλαμπόκια (Corn), και κάποιες παραδοσιακές φορεσιές.

Όχι λοιπόν, ο Nacho δεν θα αντικαταστήσει τον Toby Price στην ομάδα της KTM, αλλά βρίσκει τη θέση του στον Ινδό κατασκευαστή που το 2023 κατέκτησε τη 2η θέση στο Rally Dakar με τον Ross Branch, και διανύει την καλύτερη χρονιά της, στον όγδοο χρόνο που αγωνίζεται στους διεθνείς αγώνες Rally. Πλέον η ομάδα Hero MotoSports Team Rally αποτελείται από τους José Ignacio Cornejo Florimo, Ross Branch, Sebastien Buhler και Joan Barreda.

Ο 29χρονος Nacho Cornejo από το Iquique της Χιλής, εντάσσεται στην ινδική κατασκευάστρια Hero MotoCorp μετά από μια επιτυχημένη εξαετή θητεία στη Honda Racing, όπου συγκέντρωσε εννέα νίκες σε αγώνες Rally. Μετά την ολοκλήρωση των 3 από τους 5 γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Rally Raid, η Hero MotoSports Team Rally προηγείται τόσο στην κατάταξη κατασκευαστών όσο και στην κατάταξη αναβατών!

Όσον αφορά στον “Nacho”, αυτός κέρδισε το πρωτάθλημα FIM Cross-Country Rallies Junior 2016 σε ηλικία 21 ετών, είναι νικητής του Atacama Rally και έχει ανέβει στο βάθρο στο Sonora Rally, στο Desafío del Desierto και στο Desafío Inka. Στο πρόσφατο Dakar 2024, ο Nacho ήταν ένα από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο -έχοντας κερδίσει τρεις ειδικές διαδρομές και κατακτώντας σταθερά τις τέσσερις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης κάθε μέρα. Ωστόσο, μηχανικά προβλήματα τις δύο τελευταίες ημέρες τον έσπρωξαν στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης.

Η πρώτη συμμετοχή του Cornejo με την ομάδα Hero MotoSports θα γίνει τον Ιούνιο του 2024, στο Desafio Ruta 40 στην Αργεντινή - τον τέταρτο γύρο του W2RC 2024, του οποίου ο Ross Branch είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής

Ετικέτες