Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Speedway στην Πολωνία - Video

O Βρετανός αναβάτης Charles Wright μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματιστεί σοβαρά
Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Speedway στην Πολωνία [Video]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

15/9/2023

Σε αγώνα Speedway στην Πολωνία, ο Βρετανός αναβάτης Charles Wright έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στις προστατευτικές μπαριέρες με τον ίδιο να τραυματίζεται πολύ σοβαρά.

Ο Wright, που αγωνιζόταν για την ομάδα Sparta Wroclaw, κατά τη διάρκεια του αγώνα Speedway στην Πολωνία, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του καθώς το εμπρός ελαστικό του ακούμπησε στο πίσω τροχό ενός άλλου αναβάτη με αποτέλεσμα ο Βρετανός αναβάτης να πέσει με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες. Ο Charles Wright μετά το ατύχημα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Wroclaw με τον ίδιο να έχει σπάσει την κλείδα αλλά και να έχει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στο στήθος και στο χέρι. Αν και ο ίδιος πονάει αρκετά η κατάσταση στου είναι σταθερή σύμφωνα με τους γιατρούς.

Speedway

Ο Charles Wright, ο οποίος βοήθησε πέρυσι την ομάδα του Belle Vue Aces να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην SGB Premiership, τη φετινή χρονιά ήταν εντυπωσιακός καθώς κέρδισε μέσα στην πατρίδα του το Πρωτάθλημα αναβατών SGB Championship.

Ετικέτες

Greece Rally 2023, Ημέρα 1η: Ξεκίνημα από τα Γιάννενα

Τον Πρόλογο κέρδισαν οι Versteijnen - Limpt με Can Am X3 South Racing 900 UTV
motomag Greece Rally 2023, Ημέρα 1η: Ξεκίνημα από τα Γιάννενα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/10/2023

Το Greece Rally 2023 όπως διαβάσατε στο MOTO ξεκίνησε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου από την πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα, με τους συμμετέχοντες στη συνέχεια να αγωνίζονται στη μικρή διαδρομή του Προλόγου.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην πλατεία της εκκίνησης ώστε να παρακολουθήσει την επίσημη έναρξη του αγώνα και να χειροκροτήσει τους συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών, ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο αγωνιστικό κομμάτι του Greece Rally 2023. Η διαδρομή του Προλόγου πρόσφερε στους συμμετέχοντες μια αληθινή γεύση από τα όσα τους περιμένουν τις επόμενες ημέρες, ενώ η διαδρομή από την λίμνη Παμβώτιδα μέχρι το όρος Μιτσικέλι έκρυβε αρκετές δυσκολίες. Οι αγωνιζόμενοι περιηγήθηκαν σε διάφορα εδάφη, από γραφικές όχθες λιμνών έως απόκρημνα ορεινά μονοπάτια, με τη φυσική ομορφιά της περιφέρειας της Ηπείρου να κάνει τη διαφορά.

Greece Rally 2023

Οι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν από πολλά όμορφα χωριά κατά μήκος της διαδρομής, όπως η Κρυόβρυση, ο Ανθρακίτης, η Καρυά, οι Λογάδες κ.α., με τους διοργανωτές του αγώνα να έχουν συνεργαστεί στενά με τις τοπικές αρχές για να εξασφαλίσουν ελάχιστη αναστάτωση στους κατοίκους, προβάλλοντας παράλληλα την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Δήμου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ζίτσας και του Σπηλαίου Περάματος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας οι Jasper Versteijnen – Jelle Van Limpt (Can Am X3 South Racing 900) ήταν οι ταχύτεροι με το UTV της καναδικής εταιρείας κάνοντας την έκπληξη με τον Sandro Calesini (KTM EXC 450) να τερματίζει στη δεύτερη θέση γενικής. Ο Tomas Millet (ΚΤΜ ΕΧΩ 350 F), σημείωσε τον τρίτο χρόνο.

Τις επόμενες ημέρες το Greece Rally 2023 υπόσχεται να είναι μια αληθινή δοκιμασία δεξιοτήτων και αντοχής, με τους συμμετέχοντες να μάχονται για τη νίκη στις απαιτητικές ειδικές διαδρομές οι οποίες διασχίζουν τα βουνά της Ηπείρου καθώς και κάποιες περιοχές της Αλβανίας.

Μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα, φωτογραφικό υλικό καθώς και πληροφορίες για το Rally Greece ΕΔΩ.

Greece Rally 2023
Ετικέτες